Literarni Val
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avtorska poezija, proza in ostala avtorska besedila

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  Registriraj seRegistriraj se  Prijava  Založba Literarni valZaložba Literarni val  
Latest topics
» Povabilo na kavo
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby marko vitas Tor 5 Nov 2024 - 6:07

» Pesem brez konca
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby marko vitas Tor 22 Okt 2024 - 9:24

» Predstavitev moje prve pesniške zbirke v Ruskem jeziku
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:39

» SVET PO TVOJI PODOBI
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:29

» BOG JE
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby marko vitas Sre 20 Mar 2024 - 18:47

» KRALJ PODGAN
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby marko vitas Čet 11 Jan 2024 - 11:05

» What is our purpose?
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Aljaž Čuden Tor 9 Jan 2024 - 14:02

» SOJENICE
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby marko vitas Tor 2 Jan 2024 - 18:30

» BORDERLINE
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:18

» A PERFECT DRUG
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:15

» TEAR IN HEART
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:13

» Желанная весна, Наталия Жизневская, (Željena pomlad)
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Vasja Belšak - Tihi Don Ned 11 Jun 2023 - 18:44

» O sanjah..
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Mirjana Gabrovec Pon 15 Maj 2023 - 18:01

» MOSAIC HEART
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:40

» HAVE YOU?
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:37

» POLJE
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby marko vitas Pet 31 Mar 2023 - 21:22

» Зима-проказница, Наталия Жизневская, (Zima je nagajiva)
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Kristina Anastasija V. B. Sob 24 Dec 2022 - 18:10

» ODSEV MESEČINE
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby marko vitas Pet 2 Sep 2022 - 18:58

» Карие глаза, Наталия Жизневская, (RJAVE OČI)
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:29

» Я спросила у неба, Наталия Жизневская, (VPRAŠALA SEM NEBО)
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:23

» Грусть осенняя, Наталия Жизневская, (JESENSKA ŽALOST)
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:16

» Один шаг до весны, Наталия Жизневская, (En korak do pomladi)
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:05

» TUKAJ IN ZDAJ...
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Kristina Anastasija V. B. Ned 24 Jul 2022 - 14:56

» Dejanu
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 16:11

» Ples kurtizan
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 15:44

» Фотография отца, Наталия Жизневская, (Fotografija očeta)
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Emptyby Kristina Anastasija V. B. Pon 13 Jun 2022 - 18:16

PREDLOGI IN MNENJA

Go down 
+18
Vasja Belšak - Tihi Don
Matic Udrih
Živa Mejak
Maja Kožar
Alenka Nova
Mateja Kožar
Miroslav Tičar
Nuša Ilovar
Staša Cestnik
Svit Valovnik
Robert Simonišek
Mirjana Gabrovec
Mark Ardent
Sabina Vode
Aljaž Čuden
Anja Bohinec
Lucija P
Nuška Golobič
22 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
AvtorSporočilo
Anja Bohinec

Anja Bohinec

Female
Število prispevkov : 324
Starost : 39
Kraj : Prelepa Gorenjska :)
Datum registracije : 06/04/2008

PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySre 7 Apr 2010 - 10:07

Mogoč nam pa uspe.... \o/
Nazaj na vrh Go down
Aljaž Čuden

Aljaž Čuden

Male
Število prispevkov : 402
Starost : 42
Kraj : Celje
Datum registracije : 04/04/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySre 7 Apr 2010 - 15:49

Srčno upam, da bo tokrat kaj bolje...
Nazaj na vrh Go down
https://literarni-val.slovenianforum.com
Nuška Golobič

Nuška Golobič

Female
Število prispevkov : 1514
Starost : 49
Kraj : Radeče

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySre 7 Apr 2010 - 17:25

Itak, da bo ...

Hej, Aljaž, na mejlu imaš Brankotovo vabilo, ne vem kako je z dodajanjem slik točno, morda bi bila dobrodošla kakšna navodila.

Kaj pa komentiranje? Odprla sem temo, lahko pa direkt pod pesmi, kot si zdaj ti. Kaj bo bolje?
Nazaj na vrh Go down
http://www.malena.si
Aljaž Čuden

Aljaž Čuden

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySre 7 Apr 2010 - 18:23

Nuška Golobič je napisal/a:
Itak, da bo ...

Hej, Aljaž, na mejlu imaš Brankotovo vabilo, ne vem kako je z dodajanjem slik točno, morda bi bila dobrodošla kakšna navodila.

Kaj pa komentiranje? Odprla sem temo, lahko pa direkt pod pesmi, kot si zdaj ti. Kaj bo bolje?

Slike lahko dodajaš le kot link iz neke druge internetne strani, kot na primer www.shrani.si

Komentiranje je pa lahko na obeh mestih, se mi zdi. direkt pod pesem je bolj intimno, lahko pa jo izpostaviš v oddelek za komentiranje in jo obdelaš tam...
Nazaj na vrh Go down
Nuška Golobič

Nuška Golobič

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySre 7 Apr 2010 - 18:35

Ja, bolje bo direkt pod pesmi, včeraj te opcije nisem vidla:( Bi lahko kr zbrisali tisto rubriko posebej, da ne bo preveč vsega. Sem pa hotla Mirotovo komentirat pri njemu, pa je več ne najdem, upam, da se ni zbrisala:(
Nazaj na vrh Go down
Nuška Golobič

Nuška Golobič

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySre 7 Apr 2010 - 21:49

Aljaž Čuden je napisal/a:

Slike lahko dodajaš le kot link iz neke druge internetne strani, kot na primer www.shrani.si

...

Kaj pravi, da morda tam ustvarimo en album in ga lahko v namen objavljanja tukaj, uporabljamo vsi? Bi ga ustvaril in objavil geslo?
Nazaj na vrh Go down
Aljaž Čuden

Aljaž Čuden

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySre 7 Apr 2010 - 22:11

...

Kaj pravi, da morda tam ustvarimo en album in ga lahko v namen objavljanja tukaj, uporabljamo vsi? Bi ga ustvaril in objavil geslo?

Evo:

www.shrani.si
Uporabniško ime: literarni
Geslo: literarni
Nazaj na vrh Go down
Nuška Golobič

Nuška Golobič

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptyČet 8 Apr 2010 - 8:32

Super. Nekam mormo dat, da bo vidno vsem
Nazaj na vrh Go down
Miroslav Tičar

Miroslav Tičar

Male
Število prispevkov : 703
Starost : 64
Kraj : Veliko Mraševo
Datum registracije : 07/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySob 10 Apr 2010 - 14:16

...

Evo:

www.shrani.si

Aljaž, meni javlja napačno ime ali geslo. Mi lahko pomagaš LP Miro.
Nazaj na vrh Go down
Aljaž Čuden

Aljaž Čuden

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySob 10 Apr 2010 - 14:26

Miroslav Tičar je napisal/a:

...

Evo:

www.shrani.si

Sem pravkar zaprosil za novo geslo. Tudi meni ne dela. Izgleda da imajo nekakšne tehnične probleme, ker ne dobim njihovega sporočila na mail. Bom objavil spremembe, ko uredim.

Do takrat pa lahko slike shranjuješ brez prijave, pazi samo na to, da boš kopiral url naslov slike sproti, ker ne boš imel dostopa do slike kasneje, ker nisi prijavljen.
Upam, da si me razumel, hehe...
Nazaj na vrh Go down
Aljaž Čuden

Aljaž Čuden

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySob 10 Apr 2010 - 14:28

Ok. oprosti, pravkar sem dobil nove podatke:
Evo:

www.shrani.si
Uporabniško
ime:
literarnival
Geslo:
literarnival

Sem poskusil in deluje, tako da, veselo na delo.

Ustvari si svoj album, kjer boš imel slike na www.shrani.si da ne bo prevelike zmešnjave.
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 864803
Nazaj na vrh Go down
Miroslav Tičar

Miroslav Tičar

Male
Število prispevkov : 703
Starost : 64
Kraj : Veliko Mraševo
Datum registracije : 07/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySob 10 Apr 2010 - 14:30

Miroslav Tičar je napisal/a:

...

Evo:

www.shrani.si

Sem pravkar zaprosil za novo geslo. Tudi meni ne dela. Izgleda da imajo nekakšne tehnične probleme, ker ne dobim njihovega sporočila na mail. Bom objavil spremembe, ko uredim.

Do takrat pa lahko slike shranjuješ brez prijave, pazi samo na to, da boš kopiral url naslov slike sproti, ker ne boš imel dostopa do slike kasneje, ker nisi prijavljen.
Upam, da si me razumel, hehe...
Hvala za hitri odgovor in pomoč, sem razumel. Mogoče zato ker sem programer in računalničar. Lepo se imej še naprej. Smile
Nazaj na vrh Go down
Anja Bohinec

Anja Bohinec

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySob 10 Apr 2010 - 14:50

shrani.si dostkrat nagaja.... Bi blo bolš kak tuj ponudnik za take stvari. Dropbox je kul.
Nazaj na vrh Go down
Aljaž Čuden

Aljaž Čuden

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySob 10 Apr 2010 - 17:01

Na desni strani foruma sem dodal "Latest topics", ki kaže zadnje objave na forumu.

Upam, da bo s tem rešen problem preglednosti na forumu in da boste tako lažje sledili dogajanju na forumu.

PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 864803 Aljaž Čuden PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 864803
Nazaj na vrh Go down
Anja Bohinec

Anja Bohinec

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySob 10 Apr 2010 - 20:16

Zdi se mi, da bi blo OK, če bi se dalo spremenit barvo foruma, kjer je bila objavljena objava, da ne bo tako bledo rudeča, ker se stežka opazi, a je rdeča al rjava. Se to da spremenit, Aljaž? Nisem nič gledala.
Nazaj na vrh Go down
Aljaž Čuden

Aljaž Čuden

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySob 10 Apr 2010 - 20:53

Anja Bohinec je napisal/a:
Zdi se mi, da bi blo OK, če bi se dalo spremenit barvo foruma, kjer je bila objavljena objava, da ne bo tako bledo rudeča, ker se stežka opazi, a je rdeča al rjava. Se to da spremenit, Aljaž? Nisem nič gledala.

Evo, sem jo malo v rjavo spremenil, bolj temno pa mi že ni več všeč. S spreminjanjem barve foruma je pa čisto preveč dela. Nazadnje sem zapravil en teden za spreminjanje celotne barvne sheme...
PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 782406
Nazaj na vrh Go down
Anja Bohinec

Anja Bohinec

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptySob 10 Apr 2010 - 21:11

Aljaž, ti si zakon flower
Nazaj na vrh Go down
Nuška Golobič

Nuška Golobič

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptyNed 11 Apr 2010 - 10:56

Rumena ali oranžna bi bila zakon, energijska barva PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 218169
Nazaj na vrh Go down
Nuška Golobič

Nuška Golobič

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptyNed 11 Apr 2010 - 19:06

Aljaž. bi lahko prosim na začetno stran napisal, da je zaželjena registracija z imenom in priimkom, ker drugače bo tole kaos
Nazaj na vrh Go down
Nuška Golobič

Nuška Golobič

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptyNed 11 Apr 2010 - 19:58

Hvala Aljaž PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 727550
Nazaj na vrh Go down
Nuška Golobič

Nuška Golobič

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptyPon 12 Apr 2010 - 11:44

Ravno sva se z Mirotom pogovarjala, Aljaž kaj meniš, glede na precej obsežno količino zbirk, če bi člani vsi skupaj v eno rubriko objavljali nove pesmi, ki bi jih potem moderatorji prenesli po tednu dni oz določenih dneh v zbirko posameznega avtorja in se naredi prostor novim. Za angleške oz tujejezične pesmi po moje skoraj ne potrebujemo posebne rubrike in bi jo lahko umaknili, lahko pa bi morda porazdelili zbrike pesmi pod tri rubrike po abecedi npr avtorji od A-J itd, da nebi bilo pod eno rubriko predolga kača avtorjev. Kaj menimo?
Nazaj na vrh Go down
Aljaž Čuden

Aljaž Čuden

Male

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptyPon 12 Apr 2010 - 12:48

Ravno sva se z Mirotom pogovarjala, Aljaž kaj meniš, glede na precej obsežno količino zbirk, če bi člani vsi skupaj v eno rubriko objavljali nove pesmi, ki bi jih potem moderatorji prenesli po tednu dni oz določenih dneh v zbirko posameznega avtorja in se naredi prostor novim. Za angleške oz tujejezične pesmi po moje skoraj ne potrebujemo posebne rubrike in bi jo lahko umaknili, lahko pa bi morda porazdelili zbrike pesmi pod tri rubrike po abecedi npr avtorji od A-J itd, da nebi bilo pod eno rubriko predolga kača avtorjev. Kaj menimo?

Avtorje pustimo tako kot so, dokler jih ne bo preveč za eno stran na forumu.

Nove pesmi pa lahko vsi pišemo pod isto rubriko in jih čez čas prestavimo. Nekaj takega sem imel v mislih že od samega začetka tega foruma, pa se takrat to ni izšlo.

Boš ti odprla novo rubriko ali naj jo jaz?
Nazaj na vrh Go down
Mateja Kožar

Female
Število prispevkov : 930
Starost : 54
Kraj : Prevalje
Datum registracije : 10/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptyPon 12 Apr 2010 - 12:54

Meni je pa lastna zbirka zelo všeč.Morda bi se pa na levi strani pod slikcami lahko dal link do lastne zbirke, da ne bi blo tolk enga klikanja in iskanja samega sebe? PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Icon_biggrin (s tem je že itak preveč dela:D)

če ne, boste meli moderatorji malo preveč dela?
Nazaj na vrh Go down
Nuška Golobič

Nuška Golobič

Female

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptyPon 12 Apr 2010 - 12:57

Mateja, men so tudi in te itak ostanejo in bi se skupaj s komentarji pesmi itak prestavljale v njih, mislim, pa da bi blo bolj blizu vsem, če bi ble nove pesmice na kupu in bi se tud bolj komentirale se mi zdi. Misliš, da ne?
Nazaj na vrh Go down
Mateja Kožar

Female
Število prispevkov : 930
Starost : 54
Kraj : Prevalje
Datum registracije : 10/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 EmptyPon 12 Apr 2010 - 12:59

ja, je res...vidim, da imate ogrooomno voljo do dela, kar me veseli PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Icon_cheers in fajn je direktno komentiranje pod pesmijo PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Icon_sunny
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA   PREDLOGI IN MNENJA - Page 9 Empty

Nazaj na vrh Go down

PREDLOGI IN MNENJA
Nazaj na vrh 
Stran 9 od 13Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next