| PREDLOGI IN MNENJA | |
|
+18Vasja Belšak - Tihi Don Matic Udrih Živa Mejak Maja Kožar Alenka Nova Mateja Kožar Miroslav Tičar Nuša Ilovar Staša Cestnik Svit Valovnik Robert Simonišek Mirjana Gabrovec Mark Ardent Sabina Vode Aljaž Čuden Anja Bohinec Lucija P Nuška Golobič 22 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 7 Apr 2010 - 10:07 | |
| Mogoč nam pa uspe.... \o/ | |
|
| |
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 7 Apr 2010 - 15:49 | |
| Srčno upam, da bo tokrat kaj bolje... | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 7 Apr 2010 - 17:25 | |
| Itak, da bo ... Hej, Aljaž, na mejlu imaš Brankotovo vabilo, ne vem kako je z dodajanjem slik točno, morda bi bila dobrodošla kakšna navodila. Kaj pa komentiranje? Odprla sem temo, lahko pa direkt pod pesmi, kot si zdaj ti. Kaj bo bolje? | |
|
| |
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 7 Apr 2010 - 18:23 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Itak, da bo ...
Hej, Aljaž, na mejlu imaš Brankotovo vabilo, ne vem kako je z dodajanjem slik točno, morda bi bila dobrodošla kakšna navodila. Kaj pa komentiranje? Odprla sem temo, lahko pa direkt pod pesmi, kot si zdaj ti. Kaj bo bolje? Slike lahko dodajaš le kot link iz neke druge internetne strani, kot na primer www.shrani.siKomentiranje je pa lahko na obeh mestih, se mi zdi. direkt pod pesem je bolj intimno, lahko pa jo izpostaviš v oddelek za komentiranje in jo obdelaš tam... | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 7 Apr 2010 - 18:35 | |
| Ja, bolje bo direkt pod pesmi, včeraj te opcije nisem vidla:( Bi lahko kr zbrisali tisto rubriko posebej, da ne bo preveč vsega. Sem pa hotla Mirotovo komentirat pri njemu, pa je več ne najdem, upam, da se ni zbrisala:( | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 7 Apr 2010 - 21:49 | |
| - Aljaž Čuden je napisal/a:
Slike lahko dodajaš le kot link iz neke druge internetne strani, kot na primer www.shrani.si
... Kaj pravi, da morda tam ustvarimo en album in ga lahko v namen objavljanja tukaj, uporabljamo vsi? Bi ga ustvaril in objavil geslo? | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 7 Apr 2010 - 22:11 | |
- Aljaž Čuden je napisal/a:
Slike lahko dodajaš le kot link iz neke druge internetne strani, kot na primer www.shrani.si
... Kaj pravi, da morda tam ustvarimo en album in ga lahko v namen objavljanja tukaj, uporabljamo vsi? Bi ga ustvaril in objavil geslo? Evo: www.shrani.siUporabniško ime: literarniGeslo: literarni | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 8 Apr 2010 - 8:32 | |
| Super. Nekam mormo dat, da bo vidno vsem | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 10 Apr 2010 - 14:16 | |
- Nuška Golobič je napisal/a:
... Kaj pravi, da morda tam ustvarimo en album in ga lahko v namen objavljanja tukaj, uporabljamo vsi? Bi ga ustvaril in objavil geslo?
Evo:
www.shrani.si Uporabniško ime: literarni Geslo: literarni Aljaž, meni javlja napačno ime ali geslo. Mi lahko pomagaš LP Miro. | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 10 Apr 2010 - 14:26 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
... Kaj pravi, da morda tam ustvarimo en album in ga lahko v namen objavljanja tukaj, uporabljamo vsi? Bi ga ustvaril in objavil geslo?
Evo:
www.shrani.si Uporabniško ime: literarni Geslo: literarni Aljaž, meni javlja napačno ime ali geslo. Mi lahko pomagaš LP Miro. Sem pravkar zaprosil za novo geslo. Tudi meni ne dela. Izgleda da imajo nekakšne tehnične probleme, ker ne dobim njihovega sporočila na mail. Bom objavil spremembe, ko uredim. Do takrat pa lahko slike shranjuješ brez prijave, pazi samo na to, da boš kopiral url naslov slike sproti, ker ne boš imel dostopa do slike kasneje, ker nisi prijavljen. Upam, da si me razumel, hehe... | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 10 Apr 2010 - 14:28 | |
| Ok. oprosti, pravkar sem dobil nove podatke: Evo: www.shrani.siUporabniško ime: literarnivalGeslo: literarnivalSem poskusil in deluje, tako da, veselo na delo. Ustvari si svoj album, kjer boš imel slike na www.shrani.si da ne bo prevelike zmešnjave. | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 10 Apr 2010 - 14:30 | |
- Miroslav Tičar je napisal/a:
Evo:
www.shrani.si Uporabniško ime: literarni Geslo: literarni Aljaž, meni javlja napačno ime ali geslo. Mi lahko pomagaš LP Miro. Sem pravkar zaprosil za novo geslo. Tudi meni ne dela. Izgleda da imajo nekakšne tehnične probleme, ker ne dobim njihovega sporočila na mail. Bom objavil spremembe, ko uredim.
Do takrat pa lahko slike shranjuješ brez prijave, pazi samo na to, da boš kopiral url naslov slike sproti, ker ne boš imel dostopa do slike kasneje, ker nisi prijavljen. Upam, da si me razumel, hehe... Hvala za hitri odgovor in pomoč, sem razumel. Mogoče zato ker sem programer in računalničar. Lepo se imej še naprej. | |
|
| |
Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 10 Apr 2010 - 14:50 | |
| shrani.si dostkrat nagaja.... Bi blo bolš kak tuj ponudnik za take stvari. Dropbox je kul. | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 10 Apr 2010 - 17:01 | |
| Na desni strani foruma sem dodal "Latest topics", ki kaže zadnje objave na forumu. Upam, da bo s tem rešen problem preglednosti na forumu in da boste tako lažje sledili dogajanju na forumu. Aljaž Čuden | |
|
| |
Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 10 Apr 2010 - 20:16 | |
| Zdi se mi, da bi blo OK, če bi se dalo spremenit barvo foruma, kjer je bila objavljena objava, da ne bo tako bledo rudeča, ker se stežka opazi, a je rdeča al rjava. Se to da spremenit, Aljaž? Nisem nič gledala. | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 10 Apr 2010 - 20:53 | |
| - Anja Bohinec je napisal/a:
- Zdi se mi, da bi blo OK, če bi se dalo spremenit barvo foruma, kjer je bila objavljena objava, da ne bo tako bledo rudeča, ker se stežka opazi, a je rdeča al rjava. Se to da spremenit, Aljaž? Nisem nič gledala.
Evo, sem jo malo v rjavo spremenil, bolj temno pa mi že ni več všeč. S spreminjanjem barve foruma je pa čisto preveč dela. Nazadnje sem zapravil en teden za spreminjanje celotne barvne sheme... | |
|
| |
Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 10 Apr 2010 - 21:11 | |
| Aljaž, ti si zakon | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Ned 11 Apr 2010 - 10:56 | |
| Rumena ali oranžna bi bila zakon, energijska barva | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Ned 11 Apr 2010 - 19:06 | |
| Aljaž. bi lahko prosim na začetno stran napisal, da je zaželjena registracija z imenom in priimkom, ker drugače bo tole kaos | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Ned 11 Apr 2010 - 19:58 | |
| Hvala Aljaž | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Pon 12 Apr 2010 - 11:44 | |
| Ravno sva se z Mirotom pogovarjala, Aljaž kaj meniš, glede na precej obsežno količino zbirk, če bi člani vsi skupaj v eno rubriko objavljali nove pesmi, ki bi jih potem moderatorji prenesli po tednu dni oz določenih dneh v zbirko posameznega avtorja in se naredi prostor novim. Za angleške oz tujejezične pesmi po moje skoraj ne potrebujemo posebne rubrike in bi jo lahko umaknili, lahko pa bi morda porazdelili zbrike pesmi pod tri rubrike po abecedi npr avtorji od A-J itd, da nebi bilo pod eno rubriko predolga kača avtorjev. Kaj menimo? | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Pon 12 Apr 2010 - 12:48 | |
- Ravno sva se z Mirotom pogovarjala, Aljaž kaj meniš, glede na precej obsežno količino zbirk, če bi člani vsi skupaj v eno rubriko objavljali nove pesmi, ki bi jih potem moderatorji prenesli po tednu dni oz določenih dneh v zbirko posameznega avtorja in se naredi prostor novim. Za angleške oz tujejezične pesmi po moje skoraj ne potrebujemo posebne rubrike in bi jo lahko umaknili, lahko pa bi morda porazdelili zbrike pesmi pod tri rubrike po abecedi npr avtorji od A-J itd, da nebi bilo pod eno rubriko predolga kača avtorjev. Kaj menimo?
Avtorje pustimo tako kot so, dokler jih ne bo preveč za eno stran na forumu. Nove pesmi pa lahko vsi pišemo pod isto rubriko in jih čez čas prestavimo. Nekaj takega sem imel v mislih že od samega začetka tega foruma, pa se takrat to ni izšlo. Boš ti odprla novo rubriko ali naj jo jaz? | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Pon 12 Apr 2010 - 12:54 | |
| Meni je pa lastna zbirka zelo všeč.Morda bi se pa na levi strani pod slikcami lahko dal link do lastne zbirke, da ne bi blo tolk enga klikanja in iskanja samega sebe? (s tem je že itak preveč dela:D) če ne, boste meli moderatorji malo preveč dela? | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Pon 12 Apr 2010 - 12:57 | |
| Mateja, men so tudi in te itak ostanejo in bi se skupaj s komentarji pesmi itak prestavljale v njih, mislim, pa da bi blo bolj blizu vsem, če bi ble nove pesmice na kupu in bi se tud bolj komentirale se mi zdi. Misliš, da ne? | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Pon 12 Apr 2010 - 12:59 | |
| ja, je res...vidim, da imate ogrooomno voljo do dela, kar me veseli in fajn je direktno komentiranje pod pesmijo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA | |
| |
|
| |
| PREDLOGI IN MNENJA | |
|