| PREDLOGI IN MNENJA | |
|
+18Vasja Belšak - Tihi Don Matic Udrih Živa Mejak Maja Kožar Alenka Nova Mateja Kožar Miroslav Tičar Nuša Ilovar Staša Cestnik Svit Valovnik Robert Simonišek Mirjana Gabrovec Mark Ardent Sabina Vode Aljaž Čuden Anja Bohinec Lucija P Nuška Golobič 22 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Tor 20 Maj 2008 - 19:26 | |
| Ni preveč. Celo zelo pametno bi bilo... Napiši, če veš kam, drugače napiši tukaj, pa bom zrihtal, da bodo dobili, hehe... | |
|
| |
Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| |
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 21 Maj 2008 - 8:45 | |
| Sončki meni pa se zdi da imamo avtorsko poezijo res preveč razširjeno zastavljeno... Ali nebi vsak, ki ima zbirko znotraj zbirke oprl svojo temo: Nove pesmi če tako želi in ne bi bile spet pod avtorsko poezijo posebej?
Razmišljam da bi blo ok, da bi se v zbirkah - zbirke posameznikov pomikale navzgor ko bi bila nova objava. Se to da? Kot je na Valu tema, kjer je bil nov zapis bila čisto na vrhu...hmm? | |
|
| |
Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 21 Maj 2008 - 8:47 | |
| Jaz bi poleg tega predlagala še, da so zbirke oziroma avtorji razvrščeni po abecedi ... | |
|
| |
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 21 Maj 2008 - 11:41 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Sončki meni pa se zdi da imamo avtorsko poezijo res preveč razširjeno zastavljeno... Ali nebi vsak, ki ima zbirko znotraj zbirke oprl svojo temo: Nove pesmi če tako želi in ne bi bile spet pod avtorsko poezijo posebej?
Razmišljam da bi blo ok, da bi se v zbirkah - zbirke posameznikov pomikale navzgor ko bi bila nova objava. Se to da? Kot je na Valu tema, kjer je bil nov zapis bila čisto na vrhu...hmm? Ne da se, ker to ni tema, ampak ima vsak avtor svoj podforum, ki pa ne spreminja mesta. Da se urediti po abecedi, vendar samo ročno... Lahko naredimo tako, da ima vsak temo, kjer so nove pesmi... Se bom lotil... | |
|
| |
Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 21 Maj 2008 - 11:50 | |
| No ja, saj tako sem mislila glede abecedne razvrstitve. Kul.! | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 21 Maj 2008 - 12:31 | |
| Eto, pesmi različnih avtorjev ni več, vsem sem naredil Zbirko Pesmi, vanjo vstavil še en forum "Nove Pesmi", kjer lahko pesmi objavljate kot Teme, da ne bo problemov s prestavljanjem v Zbirko, hehe...
Pesmi, ki ste jih imeli v avtorskih sem vam že prestavil pod Nove pesmi v vaših forumih v zbirkah...
Če je prišlo do kakšnih napak, me prosim obvestite o tem... | |
|
| |
Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 21 Maj 2008 - 13:48 | |
| OK. Super, Aljaž!! | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 29 Maj 2008 - 17:04 | |
| Vam še kaj ni všeč, bi želeli drugače...
Če je vse vredu gremo v promocijo in uradno razglasimo forum svetu, začnem z reklamiranjem foruma še drugje...
Kaj porečete? | |
|
| |
Lucija P
Število prispevkov : 63 Starost : 113 Kraj : x Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 29 Maj 2008 - 23:23 | |
| Rečemo, da si se prav odločil | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Pet 30 Maj 2008 - 9:18 | |
| Meni se zdi, da še nismo zreli in pripravljeni, da ga uradno odpremo Aljaž. | |
|
| |
Nuša Ilovar
Število prispevkov : 196 Starost : 54 Kraj : Žalec Datum registracije : 20/05/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Pet 6 Jun 2008 - 11:21 | |
| Imam en predlog. Da dodate možnost, da se kakšna datoteka potegne tudi iz osebnega računalnika, ne samo iz spleta, ker žal ni vse tam in še bolj varno je - vsaj mislim. Pa še eno mal hecno vprašanje imam. Se lahko na tem forumu 'reklamira' svoje izdaje?? Bodite super! | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Pet 6 Jun 2008 - 18:53 | |
| - Nuša Ilovar je napisal/a:
- Imam en predlog. Da dodate možnost, da se kakšna datoteka potegne tudi iz osebnega računalnika, ne samo iz spleta, ker žal ni vse tam in še bolj varno je - vsaj mislim.
Pa še eno mal hecno vprašanje imam. Se lahko na tem forumu 'reklamira' svoje izdaje?? Bodite super! Zaenkrat še ni opcije, da bi lahko slike in podobno naložil z računalnika, ker je forum "zastonj", takšne funkcije pa so ponavadi doplačljive, kar pa terja finance... Edina možnost zaenkrat je ta, da si slike shraniš na "moj album" ali na "facebook" ali kaj takšnega, potem pa le kopiraš mesto slike in to je to... Za kakšne druge multimedijske vsebine obstaja youtube, ki ima možnost "embed", posebej prirejeno za forume, myspace in facebook... če je še kaj drugega se tudi da najbrž najti že nekje na internetu in le prilepiti tukaj, edino ne pozabiti na morebitne avtorske pravice... Kakšne izdaje si imela v mislih? Kakršnekoli reklame svojih izdaj lahko narediš ob svojem opisu pri predstavitvah članov, ne bo nič narobe, celo dobrodošlo je, da te tako bolje spoznamo... Pozdrav, Aljaž | |
|
| |
Nuša Ilovar
Število prispevkov : 196 Starost : 54 Kraj : Žalec Datum registracije : 20/05/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 7 Jun 2008 - 11:19 | |
| Hvala za odgovor! Za prvi del le-tega sem si kar mislila, da bo nekaj takšnega. Možnosti na spletu so mi kolikor toliko znane, a zdaj vem še mal več. Glede reklame - mislila sem, da bi dala gor fotko naslovnice zbirke in napisala, kje se jo da dobiti, če bi jo slučajno kdo hotel kupiti. Nič kaj posebnega. Pozdrav, Nuša | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 7 Jun 2008 - 13:33 | |
| Ti kar. Lepo, lepo... To je namen tega foruma. Da nekako pridemo v svet, da nas Slovenija pobliže spozna. Vesel bom, če boš naredila reklamco svoje zbirke. Bravo zanjo | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 7 Jun 2008 - 13:38 | |
| | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sob 7 Jun 2008 - 14:15 | |
| Kot ste mogoče že ugotovili sem v profilu dodal še mošnost, da napišete ali ste literarni ustvarjalec ali ne, z možnostjo napisati ali ste Pesnik ali Pisatelj ali oboje, četudi le ljubiteljsko ali amatersko...
Poglejte si malce... | |
|
| |
Nuša Ilovar
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Ned 8 Jun 2008 - 11:33 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Ned 8 Jun 2008 - 18:35 | |
| Aljaž, zdaj ko gledam tole predstavitev pesniške zbirke naše Nuše, razmišljam, da bi pod kulturo lahko odprli kotiček kjer bi ustvarjalci lahko predstavili že izdana dela in povezavo do tam kjer jih je možno kupit. Ja? | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Ned 8 Jun 2008 - 18:41 | |
| Nuša, zdaj sem se spomnila, da ti meni večkrat pošlješ kakšno vabilo na literarno dogajanje. Bilo bi fino, da bi takšne zadeve objavljala tudi tukaj v kotičku literature. Škoda ker je za tale Literarni maraton Mavrica ravno potekel rok. Če imaš stik z ljudmi, ki takšne stvari organizirajo, bo super da jih povabiš na Val. | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Ned 8 Jun 2008 - 18:58 | |
| Nuša pa vašo literarno revijo bi v kulturi predstavila, ki jo izdajate. Si za? | |
|
| |
Nuša Ilovar
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Ned 8 Jun 2008 - 19:43 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Nuša, zdaj sem se spomnila, da ti meni večkrat pošlješ kakšno vabilo na literarno dogajanje. Bilo bi fino, da bi takšne zadeve objavljala tudi tukaj v kotičku literature. Škoda ker je za tale Literarni maraton Mavrica ravno potekel rok. Če imaš stik z ljudmi, ki takšne stvari organizirajo, bo super da jih povabiš na Val.
OK., bom objavila, ko bom kaj dobila. Nisem vedela, če smem. Literarni maraton 'Mavrica neba' je bil že petič po vrsti in njegov glavni organizator je Tomaž Šturm. Včeraj je bilo lepo in sproščeno, čeprav nam je mal nagajal dež. Glede predstavljanja naše književne revije, pa mislim, da je malo bolj primeren Dani Bedrač, ki je v uredništvu. | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Ned 8 Jun 2008 - 22:05 | |
| Uh super, si bila tam? Krasno. Ej tu lahko vse kar ti pride na pamet objaviš in kar se ti zdi smiselno. Imaš odprta vrata | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Tor 10 Jun 2008 - 12:14 | |
| Zraven gumba za prijavo in odjavo sem dodal še povezavo na Val ljubezni, za tiste, ki se sprašujete od kod smo prišli na zamisel za tale forum... | |
|
| |
Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Tor 10 Jun 2008 - 16:07 | |
| Super, Aljaž. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA | |
| |
|
| |
| PREDLOGI IN MNENJA | |
|