Latest topics | » Povabilo na kavo by marko vitas Tor 5 Nov 2024 - 6:07
» Pesem brez konca by marko vitas Tor 22 Okt 2024 - 9:24
» Predstavitev moje prve pesniške zbirke v Ruskem jeziku by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:39
» SVET PO TVOJI PODOBI by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:29
» BOG JE by marko vitas Sre 20 Mar 2024 - 18:47
» KRALJ PODGAN by marko vitas Čet 11 Jan 2024 - 11:05
» What is our purpose? by Aljaž Čuden Tor 9 Jan 2024 - 14:02
» SOJENICE by marko vitas Tor 2 Jan 2024 - 18:30
» BORDERLINE by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:18
» A PERFECT DRUG by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:15
» TEAR IN HEART by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:13
» Желанная весна, Наталия Жизневская, (Željena pomlad) by Vasja Belšak - Tihi Don Ned 11 Jun 2023 - 18:44
» O sanjah.. by Mirjana Gabrovec Pon 15 Maj 2023 - 18:01
» MOSAIC HEART by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:40
» HAVE YOU? by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:37
» POLJE by marko vitas Pet 31 Mar 2023 - 21:22
» Зима-проказница, Наталия Жизневская, (Zima je nagajiva) by Kristina Anastasija V. B. Sob 24 Dec 2022 - 18:10
» ODSEV MESEČINE by marko vitas Pet 2 Sep 2022 - 18:58
» Карие глаза, Наталия Жизневская, (RJAVE OČI) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:29
» Я спросила у неба, Наталия Жизневская, (VPRAŠALA SEM NEBО) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:23
» Грусть осенняя, Наталия Жизневская, (JESENSKA ŽALOST) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:16
» Один шаг до весны, Наталия Жизневская, (En korak do pomladi) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:05
» TUKAJ IN ZDAJ... by Kristina Anastasija V. B. Ned 24 Jul 2022 - 14:56
» Dejanu by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 16:11
» Ples kurtizan by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 15:44
» Фотография отца, Наталия Жизневская, (Fotografija očeta) by Kristina Anastasija V. B. Pon 13 Jun 2022 - 18:16
|
|
| PREDLOGI IN MNENJA | |
|
+18Vasja Belšak - Tihi Don Matic Udrih Živa Mejak Maja Kožar Alenka Nova Mateja Kožar Miroslav Tičar Nuša Ilovar Staša Cestnik Svit Valovnik Robert Simonišek Mirjana Gabrovec Mark Ardent Sabina Vode Aljaž Čuden Anja Bohinec Lucija P Nuška Golobič 22 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 9:38 | |
| PREDLAGAM TAKOLE: Za vse, ki imate odprto svojo zbirko, je najbolje da se nove pesmi posamično objavijo v avtorski poeziji in se po parih dneh, skupaj z morebitni komentarji prestavijo v rubriko kjer imate obstoječo zbirko. Za vse, ki zbirke še nimajo, pa se pišejo pesmi v avtorsko poezijo v eno temo, kot odgovori prejšnji pesmi, tako da ostanejo skupaj kot nek sklop. | |
| | | Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 10:30 | |
| | |
| | | Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 10:30 | |
| | |
| | | Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 10:31 | |
| OK Super | |
| | | Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 10:40 | |
| | |
| | | Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 10:46 | |
| | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 10:48 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- PREDLAGAM TAKOLE:
Za vse, ki imate odprto svojo zbirko, je najbolje da se nove pesmi posamično objavijo v avtorski poeziji in se po parih dneh, skupaj z morebitni komentarji prestavijo v rubriko kjer imate obstoječo zbirko. Za vse, ki zbirke še nimajo, pa se pišejo pesmi v avtorsko poezijo v eno temo, kot odgovori prejšnji pesmi, tako da ostanejo skupaj kot nek sklop. A se s telim strinjate? | |
| | | Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 10:51 | |
| Da. Dobra ideja S tem, da bi jaz teh "par dni" razvlekla na en teden, pa bi potem po potrebi skrajšali/podaljšali. | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 15:46 | |
| ALJAŽ BI SE LAHKO ŽE NA PORTALU NEKJE IZPISALO, DA VSI DELUJEMO PO IMENU IN PRIIMKU IN DA JE FORUM V TA NAMEN, DA PREVLADUJE NEKAKŠNA ODPRTOST IN PRISTNOST ČLANOV, ZAPRTEGA TIPA:) | |
| | | Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 16:20 | |
| Ne, na žalost so nastavitve za portal zelo omejene... | |
| | | Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 16:33 | |
| - Aljaž Čuden je napisal/a:
- Ne, na žalost so nastavitve za portal zelo omejene...
Čakaj, čakaj... Daj napiši mi tekstovno kaj naj se izpiše, pa bom nekaj poskusil, velja? | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 17:06 | |
| Bom ja, seveda. Ej saj je fora tistega, da je nekaj vidno vsem ane, morda bi na tak način šlo... Evo bom napisala | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 18:26 | |
| Tjaša kaj pa če ti napišeš nekaj kratkega glede članstva za prvo stran? Tebi to gre | |
| | | Lucija P
Število prispevkov : 63 Starost : 113 Kraj : x Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Čet 17 Apr 2008 - 21:51 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
- PREDLAGAM TAKOLE:
Za vse, ki imate odprto svojo zbirko, je najbolje da se nove pesmi posamično objavijo v avtorski poeziji in se po parih dneh, skupaj z morebitni komentarji prestavijo v rubriko kjer imate obstoječo zbirko. Za vse, ki zbirke še nimajo, pa se pišejo pesmi v avtorsko poezijo v eno temo, kot odgovori prejšnji pesmi, tako da ostanejo skupaj kot nek sklop. A se s telim strinjate? se strinjam, edino stare pesmi bi si prenesla direktno v zbirko, nove pa pod avtorsko poezijo in potem v zbirko, če je to ok? | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Pet 18 Apr 2008 - 8:32 | |
| Ja, Lucija tako sem mislila | |
| | | Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Tor 22 Apr 2008 - 10:21 | |
| Glejte, dragi/drage moji/moje... Takole ne bo šlo, kot smo zastavili... Jaz zaenkrat potrebujem samo 2 temi: 1 za zbirko (kjer imam poseben tematski sklop, zaenkrat poznan redkim izbrancem) 1 za ostale pesmi (med temi pesmimi se že rišejo vzorci za posamezne tematske sklope, npr "molitve", "dark"..., ampak ker materiala ni za 60 pesmi, jih je treba dat pač v neko temo..) Ne pa, da se nove pesmi pišejo v neko rubriko, kjer bom za vsako pesem, ki ne paše v zbirko, odprla novo temo... Že samo jaz imam tega kar nekaj, kako bo to ena mineštra, ko nas bo še več? Nak, res ne gre. Zato sem pesmi začela objavljat kar pod temo Fatamorgana sreče, medtem ko je na primer Mark za vsako pesem odprl novo temo... To ni za nikamor, res - to moramo doreči! Predlagam, da se o tem resno pogovorimo na pikniku v soboto. Predloge imam, a jih ne znam ubesedit... mogoče bi lažje napisala pesem o tem? Malo šale... Torej, red med pesniki in red v komentarjih. Kako bomo to zastavili, se je dejansko treba usesti in pogovoriti, ker nekdo nekaj razume tako, drugi drugače in potem se tule pimplamo in v končni fazi nihče nič ne ve... In že mi, ki se še dogovarjamo, vsak drugače objavlja, kakšna zmešnjava bo šele, če bodo navodila nejasna in forum odpremo? Ijaoo... Če vam ideja za soboto ni všeč, bi se morda dobili enkrat v Ljubljani na sestanku... To je sicer težko izvedljivo, vem, a če hočemo, da je stvar na nivoju, je zdaj na začetku, ko se še vzpostavlja, to očitno treba izvesti. | |
| | | Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Tor 22 Apr 2008 - 10:26 | |
| Podpiram!!!!
Mene ravno to bega, ko ima vsak drugače, in potem ne vem, kako naj se lotim svojih prispevkov.... :/ | |
| | | Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Tor 22 Apr 2008 - 10:28 | |
| - Anja Bohinec je napisal/a:
- Podpiram!!!!
Mene ravno to bega, ko ima vsak drugače, in potem ne vem, kako naj se lotim svojih prispevkov.... :/ Evo, isto jaz! Sem bila že parkrat na teh straneh, da bi lepila sem svoje pesmi, pa sem kar obupala, ker nisem vedela, kaj moram narediti, da bo prav. Dajmo se res dogovorit. Potrebujemo red, naj se sliši še bolj führersko | |
| | | Mark Ardent
Število prispevkov : 228 Starost : 63 Kraj : Koper Datum registracije : 05/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Tor 22 Apr 2008 - 16:50 | |
| [quote="Sabina Palmer"]Glejte, dragi/drage moji/moje... Takole ne bo šlo, kot smo zastavili... Zato sem pesmi začela objavljat kar pod temo Fatamorgana sreče, medtem ko je na primer Mark za vsako pesem odprl novo temo... **************************************************************************
Sem že popravil in vse združil v vzporedno zbirko z naslovom: Reka, ki teče...
Ostalo pa sem izbrisal | |
| | | Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 23 Apr 2008 - 11:41 | |
| Hojla, jaz sem že na začetku podal idejo, da bi zbirke pesmi bile malo ločene od ostalih pesmi, v njih pa bi bile stare pesmi oz. pesmi, ki ste jih napisali do sedaj, nove pa bi pisali vsak v svojo temo: Ime Priimek - Moje pesmi. Ko bi imeli občutek, da se jih je nabralo že veliko, bi jih počasi začeli prestavljati v zbirko, najstarejše najprej itd...
V zbirki pesmi imate lahko podnaslove, pač glede tematike ali časovnega obdobja, vse pod svoje ime, nekakšno drevesno strukturo. Torej, ko bi gost kliknil na vaše ime zbirke, bi se mu odprle teme pesmi, ali pa vse pesmi, spet odvisno od vsakega posameznika.
Jaz nisem hotel, da bi vsako novo pesem vrgli med pesmi, kjer se vse porazgubi, zato predlagam, da vrnemo prejšnje stanje, ki je bilo veliko bolj pregledno...
Za nove pesmi lahko vsakomur odprem podforum, kakor je za zbirke pesmi, v njem pa lahko potem vsako pesem objavite kot novo temo, lahko si naredite tudi kotiček za komentarje, če vam je tako ljubše, vendar jaz predlagam, da so komentarji pri vsaki pesmi posebej, zato, da vedno lahko vidiš, kaj si ljudje mislijo o posamezni pesmi, brez da moraš te komentarje iskati po kotičku za komentarje... Tako pridobimo bolj osebno raven komunikacije... | |
| | | Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 23 Apr 2008 - 12:01 | |
| Ja, Aljaž, tako se mi zdi res bolje.. ime priimek - moje pesmi. In recimo, da imamo komentarje direkt pod pesmijo.. kaj pa, če se to vsak sam odloči? Ali želi imeti komentarje posebej ali pod vsako pesmijo? Ker, ko bo nekdo te pesmi potem v zbirke razvrščal, bo tudi moral nekam dat komentarje. Morda bi bilo zato bolje, da bi imel temo za komentarje vsak avtor svojo? Ne vem, samo podajam svoje vidike.
In še eno vprašanje.. kako je s komentarji v zbirkah? | |
| | | Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 23 Apr 2008 - 12:44 | |
| - Sabina Palmer je napisal/a:
- Ja, Aljaž, tako se mi zdi res bolje.. ime priimek - moje pesmi.
In recimo, da imamo komentarje direkt pod pesmijo.. kaj pa, če se to vsak sam odloči? Ali želi imeti komentarje posebej ali pod vsako pesmijo? Ker, ko bo nekdo te pesmi potem v zbirke razvrščal, bo tudi moral nekam dat komentarje. Morda bi bilo zato bolje, da bi imel temo za komentarje vsak avtor svojo? Ne vem, samo podajam svoje vidike.
In še eno vprašanje.. kako je s komentarji v zbirkah? Komentarji v zbirkah se pišejo takoj pod pesem, ker je vsaka pesem svoja tema... Isto bo pri novih pesmih, ki jih objaviš, prav zaradi tega, ker se bodo potem enostavno prestavljale v zbirko, ko bo poteklo dovolj časa... Zato ne bo teme za komentarje, naj ostanejo komentarji raje tam, kjer se govori o pesmi, o kateri se pač govori... To je zadnje, ne bo več sprememb... Vem da je pozno, vendar nekaj se mora narediti. Vem, da bosta vidva z Markom jezna, vendar bo tako moralo biti, da se vzpostavi nekakšen red, ki bo potem do konca. Žal mi je, da nisem tega uredil že iz samega začetka, vendar sem še nov, kar se urejanja foruma tiče. Bom naredil forume za vsakega, kakor je tudi pri zbirkah, če pa imata Nuška in Anja čas, bi pa prosil njiju, ker danes nimam časa, imam piknik in žurko za rojstni dan, hehe... Nuši, Anja... Prosim, prosim, prosim... | |
| | | Anja Bohinec
| | | | Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 23 Apr 2008 - 13:02 | |
| Jezna? Nič ne bom jezna, glej ga Hvaležna sem ti za trud, podajam pa svoja mnenja. Najbolj važno mi je, da imamo red in da se ga držimo. Pa da znamo to potem tudi ostalim razložit. Hvala! Lepo praznuj! | |
| | | Mark Ardent
Število prispevkov : 228 Starost : 63 Kraj : Koper Datum registracije : 05/04/2008
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA Sre 23 Apr 2008 - 14:31 | |
| Ni bojazni, Aljaž, da bi jaz bil zaradi česarkoli jezen. Čemu neki? Kakor boš zastavil, se bom po tem ravnal, nč bat zame. Če kaj narobe vnašam ali prestavljam, je to zgolj zaradi tega, ker se lovim in včasih ne vem, kam, kaj in kako. Ti uredi, kakor si si zamislil, mi pa ti bomo sledili. Je čisto preprosto. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: PREDLOGI IN MNENJA | |
| |
| | | | PREDLOGI IN MNENJA | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 29 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 29 gostov :: 2 Bots Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 380, dne Sob 23 Nov 2024 - 11:10 |
|