| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 23:38 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Ne skrbi, jaz imam vsega na zalogi. Zdaj pa res moram padet v posteljo, ker zjutraj bom ko ris.
Nočko Matic, nočko vsem Valovcem [You must be registered and logged in to see this image.] Nočko na očko ( ) | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 31 Jul 2010 - 8:00 | |
| Jutro.. S Šmarno vadim za Triglav , morebitno babje popoldne pa bo minilo brez mene, ker imam avto na servisu.. | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 31 Jul 2010 - 11:06 | |
| | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 31 Jul 2010 - 11:33 | |
| Maticko, ne izzivaj, jaz sem že bila na Šmarni s kolesom spust je noro seksi zdajle imam na sebi majico z napisom Ljubim Šmarno goro, sem v nizkem startu, odrinem čez 10min. Peš. Z domačega dvorišča pri meni za Šmarno avto res ni problem | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 31 Jul 2010 - 11:38 | |
| - Sabina Vode je napisal/a:
- Maticko, ne izzivaj, jaz sem že bila na Šmarni s kolesom spust je noro seksi
zdajle imam na sebi majico z napisom Ljubim Šmarno goro, sem v nizkem startu, odrinem čez 10min. Peš. Z domačega dvorišča pri meni za Šmarno avto res ni problem Oprosti, ker nevem s kot si, da bi lahko ocenil, koliko imaš do Šmarne. Kolesarit je lušno, jaz sem ponavadi od 15km dalje zelo zelo utrujen, ampak volja me popelje do kakšnega 80-90 kilometra. Lažje je prehodit ali preteči 15km, zato so mi zelo všeč sprehodi v naravi Lahko pridem s kolesom po tebe, na štangi je plac [You must be registered and logged in to see this link.]Bom v tem tempu kolesaril | |
|
| |
Sabina Vode
| |
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 31 Jul 2010 - 15:15 | |
-
Krasno je bilo Matic, če rad kolesariš, kar pridi, boš imel biatlon - s kolesom do mene skozi Tuhinjsko, pol pa peš na Šmarno
Kje si doma? Boš pripravila kaj dobrega za pojest, če se ustavim? Planiram krog s kolesom čez Savinjsko, GG, Černivec, pa nazaj skozi Tuhinjsko. Ta pot bi naj bila nekje sredi avgusta, oziroma po 14. avgustom, ta dan imam basket turnir na Dobrni, pa ne smem biti utrujen od kolesa. | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 31 Jul 2010 - 16:15 | |
| eh, to ni nič spotoma.. Pod sliko ti piše moj kraj, poguglaj | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 31 Jul 2010 - 22:41 | |
- eh, to ni nič spotoma.. Pod sliko ti piše moj kraj, poguglaj
Niti opazil nisem Mislil sem pa, ko si omenla tuhinjsko, da si iz naših koncev Lepo se imej kolesarka, naj te pot s kolesom ponese kaj v moje konce,.. Uživaj, pa pa | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 4 Avg 2010 - 9:28 | |
| Dobro jutro Valovčki | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 4 Avg 2010 - 10:02 | |
| - Matic Maticko Udrih je napisal/a:
- Dobro jutro Valovčki
Jutroooooo....jaz še kar kofetkam..... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 4 Avg 2010 - 10:03 | |
Ojlaaaaaa, Sabinca..., kako si mi??? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
| |
| |
Mojca Žugman
| |
| |
Sabina Vode
| |
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 4 Avg 2010 - 10:19 | |
| Bemti, kako naj v miru pijem čaj, če pa ves čas klepetate. Ah ne, ste prav fajn. Kar taki bodite še naprej. | |
|
| |
Sabina Vode
| |
| |
Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 4 Avg 2010 - 10:46 | |
- Mojca Žugman je napisal/a:
- Sabina Vode je napisal/a:
Ojlaaaaaa, Sabinca..., kako si mi??? [You must be registered and logged in to see this image.] Hej hoj, Mojč, sem bla že boljš.. pa ti? Eh... , če povem, nama bo kdo naredu pridigu o pozitivnem razmišljanju...hhahha.... Hecam se..., da ne bo vse tko črno..., ker tud jaz nisem ravno v najboljših časih.... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 4 Avg 2010 - 11:00 | |
| - Mojca Žugman je napisal/a:
Ojlaaaaaa, Sabinca..., kako si mi??? [You must be registered and logged in to see this image.] Hej hoj, Mojč, sem bla že boljš.. pa ti? Eh... , če povem, nama bo kdo naredu pridigu o pozitivnem razmišljanju...hhahha.... Hecam se..., da ne bo vse tko črno..., ker tud jaz nisem ravno v najboljših časih.... [You must be registered and logged in to see this image.] klasika - babe nikol zadovolj(e)ne drži se | |
|
| |
Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 4 Avg 2010 - 11:08 | |
Ojlaaaaaa, Sabinca..., kako si mi??? [You must be registered and logged in to see this image.] Hej hoj, Mojč, sem bla že boljš.. pa ti? Eh... , če povem, nama bo kdo naredu pridigu o pozitivnem razmišljanju...hhahha.... Hecam se..., da ne bo vse tko črno..., ker tud jaz nisem ravno v najboljših časih.... [You must be registered and logged in to see this image.] klasika - babe nikol zadovolj(e)ne
drži se
Ahhahhahha....sej res... tole morm pa mal razmislt...hihih [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 14:59 | |
| V noči z 12. na 13. avgust bo nad Slovenijo meteorski dež. Če bo vreme ugodno, bo letošnji meteorski dež spektakularna predstava, kakršne ne bo mogoče videti v naslednjih letih. Ob 21.30. uri po lokalnem času, ko bo nastopil astronomski mrak, lahko pričakujemo že okoli 20 Perzeidov na uro, ki so zgodaj zvečer nadpovprečno dolgi in tudi... svetijo dlje. Že pol ure pozneje bo vidnih tudi do 50 utrinkov na uro, medtem ko jih lahko od ene ure zjutraj do zore pričakujemo že okoli 100 na uro. Sicer smo jih lahko opazovali že v preteklih dneh in tednih, a še niso tako pogosti. Čas vrhunca meteorskega dežja je letos še posebej ugoden za opazovalce na evropskih zemljepisnih dolžinah, saj bo meteorski dež najmočnejši 13. avgusta ob 1.04 zjutraj po lokalnem času, piše revija Spika. Dodajajo, da bo letošnji maksimum Perzeidov, če bo vreme primerno, najbolj spektakularna predstava tega roja v naslednjih nekaj letih
| |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 16:27 | |
| - Maticko je napisal/a:
- V noči z 12. na 13. avgust bo nad Slovenijo meteorski dež. Če bo vreme
ugodno, bo letošnji meteorski dež spektakularna predstava, kakršne ne bo mogoče videti v naslednjih letih. Ob 21.30. uri po lokalnem času, ko bo nastopil astronomski mrak, lahko pričakujemo že okoli 20 Perzeidov na uro, ki so zgodaj zvečer nadpovprečno dolgi in tudi... svetijo dlje. Že pol ure pozneje bo vidnih tudi do 50 utrinkov na uro, medtem ko jih lahko od ene ure zjutraj do zore pričakujemo že okoli 100 na uro. Sicer smo jih lahko opazovali že v preteklih dneh in tednih, a še niso tako pogosti. Čas vrhunca meteorskega dežja je letos še posebej ugoden za opazovalce na evropskih zemljepisnih dolžinah, saj bo meteorski dež najmočnejši 13. avgusta ob 1.04 zjutraj po lokalnem času, piše revija Spika. Dodajajo, da bo letošnji maksimum Perzeidov, če bo vreme primerno, najbolj spektakularna predstava tega roja v naslednjih nekaj letih
Lepo Matičko, najbolje da si vzamemo čas, opazujemo in svoje vtise prelijemo na Val. Velja. | |
|
| |
tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 21:33 | |
| aha, Miroslav: zdaj, ko si čaj popil, bi pa v nebo gledal.. ccc tile Modrijani.. | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 21:34 | |
| | |
|
| |
tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 21:42 | |
| ne. tuhtam, kako bi Miroslav pil v miru čaj leže, da ga ne bo bolel vrat, ko bo gledal Perzeide. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|