| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 20 Apr 2010 - 22:29 | |
| ... in odpujsala sta proti domu;) Heheh, tud ta dva sta bla luštna, jap. Otročki moji, lepe sanje vam želim [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 20 Apr 2010 - 22:29 | |
| | |
|
| |
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 20 Apr 2010 - 22:38 | |
| | |
|
| |
Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 20 Apr 2010 - 22:51 | |
| bonne nuit | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 21 Apr 2010 - 13:59 | |
| Mateja, ZS imaš | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 21 Apr 2010 - 14:03 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 21 Apr 2010 - 23:02 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 25 Apr 2010 - 10:34 | |
| Mateja in Miroslav, upam, da uživata na zasluženem oddihu, da se čimprej vrneta med nas z vsemi podrobnostmi potepanja [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:24 | |
| |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:26 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:28 | |
| - Alenka Nova je napisal/a:
- jaz tud.... bom polnoletna čist [You must be registered and logged in to see this image.]
Mogoče mi bo mami dovolila met fanta takrat :p Tebi tud???? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:30 | |
| - Suada Brunšek je napisal/a:
- Alenka Nova je napisal/a:
- jaz tud.... bom polnoletna čist [You must be registered and logged in to see this image.]
Mogoče mi bo mami dovolila met fanta takrat :p Tebi tud???? [You must be registered and logged in to see this image.] ne vem če.... bom prosila za dovoljenje...ne ne...oni bo prišel domov vprašat, če mi zdej pa že lahko dvori [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:33 | |
- ne vem če.... bom prosila za dovoljenje...ne ne...oni bo prišel domov vprašat, če mi zdej pa že lahko dvori [You must be registered and logged in to see this image.]
Prejšnjega je z metlo gnala. Tvoja tud? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:37 | |
- ne vem če.... bom prosila za dovoljenje...ne ne...oni bo prišel domov vprašat, če mi zdej pa že lahko dvori [You must be registered and logged in to see this image.]
Prejšnjega je z metlo gnala. Tvoja tud? [You must be registered and logged in to see this image.] ma ja, mama z metlo, ata z luftarco.... zdejšni je tak manirlih, lepo ostrižen, pa šolan...ziher jima bo všeč [You must be registered and logged in to see this image.] miss you too [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:39 | |
- ma ja, mama z metlo, ata z luftarco.... zdejšni je tak manirlih, lepo ostrižen, pa šolan...ziher jima bo všeč [You must be registered and logged in to see this image.]
miss you too [You must be registered and logged in to see this image.] Moj ima pa uhan v nosu, nosi tangice z marjeticami in na riti mu piše ljubi, ne ljubi ... Kaj je to luftarca? Puška? Sta ga v ljubi ne ljubi sprašila? [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:43 | |
- ma ja, mama z metlo, ata z luftarco.... zdejšni je tak manirlih, lepo ostrižen, pa šolan...ziher jima bo všeč [You must be registered and logged in to see this image.]
miss you too [You must be registered and logged in to see this image.] Moj ima pa uhan v nosu, nosi tangice z marjeticami in na riti mu piše ljubi, ne ljubi ...
Kaj je to luftarca? Puška? Sta ga v ljubi ne ljubi sprašila? [You must be registered and logged in to see this image.] luftarca / luftdrukerca/ zračna puška.... sta ga hotla, pa sta mene v nogico, ko sem na biciklu sedela .... Ej, tvojga bi pa prov rada spoznala;). Bi ga rada za tangice vprašala, kje jih kupuje:) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:47 | |
- luftarca / luftdrukerca/ zračna puška.... sta ga hotla, pa sta mene v nogico, ko sem na biciklu sedela [You must be registered and logged in to see this image.].... Ej, tvojga bi pa prov rada spoznala;). Bi ga rada za tangice vprašala, kje jih kupuje:)
Vsed se gor na štango, bova tko hitreje pršla ... Moj je iz elite sanjskolažnivih tipov, ki me obletavajo 24/7 Podoben tistim debilom, ki te imajo najraje na svetu, pa se slinijo pa vsaki, ki se konča na a ... Včasih ga imam čez glavo. Včasih pa bi mela lufterco ... milumamumupokvarenu Spančkat moram, tak sem zaspana, da komaj gledam Nočko na očko |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 26 Apr 2010 - 22:48 | |
- luftarca / luftdrukerca/ zračna puška.... sta ga hotla, pa sta mene v nogico, ko sem na biciklu sedela [You must be registered and logged in to see this image.].... Ej, tvojga bi pa prov rada spoznala;). Bi ga rada za tangice vprašala, kje jih kupuje:)
Vsed se gor na štango, bova tko hitreje pršla ... Moj je iz elite sanjskolažnivih tipov, ki me obletavajo 24/7 Podoben tistim debilom, ki te imajo najraje na svetu, pa se slinijo pa vsaki, ki se konča na a ... Včasih ga imam čez glavo. Včasih pa bi mela lufterco ... milumamumupokvarenu
Spančkat moram, tak sem zaspana, da komaj gledam
Nočko na očko nočko, lubica.... se slišva [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| |
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 27 Apr 2010 - 9:40 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 27 Apr 2010 - 9:48 | |
| | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 27 Apr 2010 - 9:49 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- O žabice, ste se zbudile [You must be registered and logged in to see this image.]
oj, jaz sem že v zagorju bila...sem šla s Fredijem na sprehod | |
|
| |
Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 27 Apr 2010 - 9:54 | |
| Oh ja, sj je praznik... js pa delam | |
|
| |
Alenka Nova
| |
| |
Anja Bohinec
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 27 Apr 2010 - 10:07 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|