| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 28 Jul 2010 - 21:34 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Miro, hvala lepa.... tale kavč tkoooon paše na moj hrbet | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 28 Jul 2010 - 21:34 | |
| | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 28 Jul 2010 - 21:35 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 28 Jul 2010 - 21:35 | |
Evo pa spet neki Valovk na kupu:) | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 28 Jul 2010 - 21:42 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Miroslav Tičar je napisal/a:
Evo pa spet neki Valovk na kupu:) tle pa nisem za v javnost..... | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| |
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 7:16 | |
-
- Citiram :
Evo pa spet neki Valovk na kupu:) tle pa nisem za v javnost.....[You must be registered and logged in to see this image.] Meni ste videti čisto v redu, vse po vrsti. Itak ne maram menekenk. Vedno boste za nekoga najlepše. [You must be registered and logged in to see this image.] Tole je blo pa res luštno, bo treba ponovit Alenka, super si | |
|
| |
Milan Aničić
Število prispevkov : 47 Starost : 60 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 04/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 11:31 | |
| [quote="Alenka Nova"] - Nuška Golobič je napisal/a:
Evo pa spet neki Valovk na kupu:) tle pa nisem za v javnost..... o, kaj valovske lepote je tu... lepo vas je videti... [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka, škoda bi bilo, da bi tak nasmeh ostal skrit... | |
|
| |
Alenka Nova
| |
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 12:04 | |
| [quote="Alenka Nova"] - Milan Aničić je napisal/a:
- Alenka Nova je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
Evo pa spet neki Valovk na kupu:) tle pa nisem za v javnost..... o, kaj valovske lepote je tu... lepo vas je videti... [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka, škoda bi bilo, da bi tak nasmeh ostal skrit... Milan, hvala.... kadar smo skupaj, so takšni nasmejani trenutki neponovljivo fajni [You must be registered and logged in to see this image.] Večkrat morate biti skupaj, da bo več nasmejanih trenutkov Nuška, boš šla na svetlo barvo las, da ne boš izstopala ali boš naslednjič pila rdeče barve sok :p :p Heeeeeecam se, čudovito izgledaš, izgledate | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 12:36 | |
| Matic, jaz bom šla na črno, da bomo v vseh možnih izvedbah | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| |
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 12:49 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 14:37 | |
| - Sabina Vode je napisal/a:
- črna povsod paše [You must be registered and logged in to see this image.]
Jaz bi moral iti na oranžno, rdečkasto :p Še nikoli se nisem barval, misliš, da bi pasalo? | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 15:28 | |
| Matic, če se pobarvaš na metalik turkiizno modro, boš pasal k mojim nohtom | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 18:24 | |
| - Sabina Vode je napisal/a:
- Matic, če se pobarvaš na metalik turkiizno modro, boš pasal k mojim nohtom
Vseh teh barv pa nebi nase nanesel Pred leti, sem pa že imel v mislih oranžno, za čez poletje Ni ga še konec, tako da nekaj časa še imam :p | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 19:11 | |
| Ti kar, imam tudi oranžen lak | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 19:51 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 22:43 | |
| - Alenka Nova je napisal/a:
- [You must be registered and logged in to see this image.] pa še cigaret mi je zmanjkalo [You must be registered and logged in to see this image.]
To je pa ena boljših reči, ki se ti lahko zgodi Bodi vesela Alenčica Zdrav način življenja je najlepši način. Meni si vzor, brez cigaret | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 23:08 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 23:10 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 23:25 | |
- Matic Maticko Udrih je napisal/a:
- Sabina Vode je napisal/a:
Vseh teh barv pa nebi nase nanesel Pred leti, sem pa že imel v mislih oranžno, za čez poletje Ni ga še konec, tako da nekaj časa še imam :p Oranžen lahk mam jz, Matiko na naslednji babji popoldan te povabimo, pred koncem poletja. Če ne bo Sabina brez kandidatov rinla na šmarno goro, če bo lenka porihtala vse do popoldan ko se vrnem domov, se lahk kr jutr lakiramo [You must be registered and logged in to see this image.] Jaz bi šel na Triglav, Šmarna gora nevem kje je, zgubil pa se nebi rad :p Me boš prebarvala na oranžno Nuška? | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 23:30 | |
| - Matic Maticko Udrih je napisal/a:
Vseh teh barv pa nebi nase nanesel Pred leti, sem pa že imel v mislih oranžno, za čez poletje Ni ga še konec, tako da nekaj časa še imam :p Oranžen lahk mam jz, Matiko na naslednji babji popoldan te povabimo, pred koncem poletja. Če ne bo Sabina brez kandidatov rinla na šmarno goro, če bo lenka porihtala vse do popoldan ko se vrnem domov, se lahk kr jutr lakiramo [You must be registered and logged in to see this image.] Itak, da ja [You must be registered and logged in to see this image.]
Jaz bi šel na Triglav, Šmarna gora nevem kje je, zgubil pa se nebi rad :p
Me boš prebarvala na oranžno Nuška? | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 23:33 | |
Vseh teh barv pa nebi nase nanesel Pred leti, sem pa že imel v mislih oranžno, za čez poletje Ni ga še konec, tako da nekaj časa še imam :p Oranžen lahk mam jz, Matiko na naslednji babji popoldan te povabimo, pred koncem poletja. Če ne bo Sabina brez kandidatov rinla na šmarno goro, če bo lenka porihtala vse do popoldan ko se vrnem domov, se lahk kr jutr lakiramo [You must be registered and logged in to see this image.] Itak, da ja [You must be registered and logged in to see this image.]
Jaz bi šel na Triglav, Šmarna gora nevem kje je, zgubil pa se nebi rad :p
Me boš prebarvala na oranžno Nuška? Kaj moram sabo prinesti? Čopič, malo Jupola? )) | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 30 Jul 2010 - 23:36 | |
| Ne skrbi, jaz imam vsega na zalogi. Zdaj pa res moram padet v posteljo, ker zjutraj bom ko ris. Nočko Matic, nočko vsem Valovcem [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|