| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 21:43 | |
| | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 21:44 | |
| - tea oršanič je napisal/a:
- ne.
tuhtam, kako bi Miroslav pil v miru čaj leže, da ga ne bo bolel vrat, ko bo gledal Perzeide. Po slamici, ti Tea Teasta. Namesto, da mi pomagaš utrinke lovit, me tukaj s čajem moriš. | |
|
| |
tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 21:47 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Bemti, kako naj v miru pijem čaj, če pa ves čas klepetate.
Ah ne, ste prav fajn. Kar taki bodite še naprej. če sem pa tole prebrala.. še klel si.. ccc
p.s. utrinke je treba znat lovit. obstaja prarecept, po katerem nisi nič utrujen.. | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| |
| |
tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 22:01 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 22:05 | |
| Heeelooooooow Valovčki Moji ( ) | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 22:07 | |
- spopad.. [You must be registered and logged in to see this image.]
jiiihaaaaa.. Kok sta lušna s temle vajinim dvobojem....hihih [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 22:09 | |
| - Maticko je napisal/a:
- V noči z 12. na 13. avgust bo nad Slovenijo meteorski dež. Če bo vreme
ugodno, bo letošnji meteorski dež spektakularna predstava, kakršne ne bo mogoče videti v naslednjih letih. Ob 21.30. uri po lokalnem času, ko bo nastopil astronomski mrak, lahko pričakujemo že okoli 20 Perzeidov na uro, ki so zgodaj zvečer nadpovprečno dolgi in tudi... svetijo dlje. Že pol ure pozneje bo vidnih tudi do 50 utrinkov na uro, medtem ko jih lahko od ene ure zjutraj do zore pričakujemo že okoli 100 na uro. Sicer smo jih lahko opazovali že v preteklih dneh in tednih, a še niso tako pogosti. Čas vrhunca meteorskega dežja je letos še posebej ugoden za opazovalce na evropskih zemljepisnih dolžinah, saj bo meteorski dež najmočnejši 13. avgusta ob 1.04 zjutraj po lokalnem času, piše revija Spika. Dodajajo, da bo letošnji maksimum Perzeidov, če bo vreme primerno, najbolj spektakularna predstava tega roja v naslednjih nekaj letih
Juhuhu.... kok bomo srečni....gremo štet utrinke.... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Miroslav Tičar
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 22:10 | |
- spopad.. [You must be registered and logged in to see this image.]
jiiihaaaaa.. Predlagam premirje, kajti po valu se širi duh po smodniku in krvi. Nikoli ne veš, kje se to lahko konča. Velja, pa tisti čaj skupaj spijeva. | |
|
| |
Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 22:12 | |
| - Maticko je napisal/a:
- Heeelooooooow Valovčki Moji ( )
Ojlaaaaa [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
tea oršanič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 22:18 | |
| matickoooo hvala za obvestilo.. v petek se selim z dekami bližje nebu, če prehladim ledvico, boš ti kriv. Mojca a si videla.. on bi spopadal, js pa čajala.. Miroslav, saj bo.. saj bo.. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 11 Avg 2010 - 22:38 | |
- matickoooo hvala za obvestilo.. v petek se selim z dekami bližje nebu, če prehladim ledvico, boš ti kriv.
Mojca a si videla.. on bi spopadal, js pa čajala..
Miroslav, saj bo.. saj bo.. [You must be registered and logged in to see this image.] Jah, Tea.... taki so..., kaj češ... [You must be registered and logged in to see this image.] Mal heca pa mora bit... Vidva kr lepo spijta že enkrat tist čaj, pa bo..... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
tea oršanič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 20:27 | |
| Mojca, [You must be registered and logged in to see this image.] in zdaj? armafleks, deko in gledat v Nebo.. | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 20:49 | |
| | |
|
| |
Miroslav Tičar
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 20:55 | |
| - Sabina Vode je napisal/a:
- pr ns je dž..
Potem pa ujamem še kak utrinek zate. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 21:32 | |
| Pri nas je na oblačnem nebu ena sama zvezda, zdej pa res ne vem al naj čakam, da ta edina dol pade in mi izpolni vse želje, al kaj [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 22:03 | |
| Miro, jaaa spravi ujet utrinek v kozarec za ozimnico Nuška, hahahaha, dobra tale meni trenutno edina želja zdravje v družini | |
|
| |
Miroslav Tičar
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 22:13 | |
| Pet, šest utrinkov sem za vas nabral, upam, da bo za druge še kateri ostal. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 22:21 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Pri nas je na oblačnem nebu ena sama zvezda, zdej pa res ne vem al naj čakam, da ta edina dol pade in mi izpolni vse želje, al kaj [You must be registered and logged in to see this image.]
Če jo čakaš...al pa ne... želje ti bo izpolnila... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 22:38 | |
| - Mojca Žugman je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
- Pri nas je na oblačnem nebu ena sama zvezda, zdej pa res ne vem al naj čakam, da ta edina dol pade in mi izpolni vse želje, al kaj [You must be registered and logged in to see this image.]
Če jo čakaš...al pa ne... želje ti bo izpolnila... [You must be registered and logged in to see this image.] Iz tvojih ust v božja ušesa [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Miroslav Tičar
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 22:44 | |
| Nič družba en lep večer vsem vkup. Grem še malo utrinke gledat, potem pa spat. Nikomer ne povejte, ampak rad vas imam. | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 22:45 | |
| | |
|
| |
Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 22:48 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Mojca Žugman je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
Če jo čakaš...al pa ne... želje ti bo izpolnila... [You must be registered and logged in to see this image.] Iz tvojih ust v božja ušesa [You must be registered and logged in to see this image.] Brez skrbi..., je že tam... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 12 Avg 2010 - 22:51 | |
| Ob 1.04 naj bi bil vrhunec današnje noči Kdo mi bo družbo delal do te ure? | |
|
| |
Nuška Golobič
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|