| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 9:52 | |
| hehehe, Matic, bom naredila dva pladnja ja, ribe po katoliškem izročilu niso meso, a ne? Sicer meni ena najbolj glupih fint, ali ipak... :/ | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 11:47 | |
| - Sabina Vode je napisal/a:
- hehehe, Matic, bom naredila dva pladnja
ja, ribe po katoliškem izročilu niso meso, a ne? Sicer meni ena najbolj glupih fint , ali ipak... :/ Upsala Pozna se mi, da že dolgo nisem bil pri maši. Bo treba v nedeljo it. Če bosta dva, bi lahko bil en samo jabolčni | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 12:17 | |
| pa še glasbeno željo, a ne? | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 12:19 | |
- pa še glasbeno željo, a ne?
[You must be registered and logged in to see this link.]Izvoli pesmico. To meni špila, ko me kličejo na fon :p | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 12:59 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 13:10 | |
- u, dobra
hvala... evo, tole pa drugim špila, če mene pokličejo [You must be registered and logged in to see this image.] : [You must be registered and logged in to see this link.] Jaz si pa nikoli nisem znal naštimat melodije, ki bi jo slišali, če bi me klicali.... | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 14:23 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 14:42 | |
| Vama pa dogaja dans [You must be registered and logged in to see this image.] Kaj je zdej Saby, greš na štajersko? Se vidjamo jutri? | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 15:04 | |
- A pa bi jo rad?
Ja, sam nevem katero pesmico bi imel v odzadju... Vesel bi bil, če bi mi povedala, kako se to naredi | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 16:31 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Vama pa dogaja dans [You must be registered and logged in to see this image.]
Kaj je zdej Saby, greš na štajersko? Se vidjamo jutri? jaaa, grem v Celje danes in JUTRI po kosilu pridemo na sok, jupi! @Matic, če si Mobitelov uporabnik, pojdi na internetno stran Planet (ne vem na pamet url, štartaj na mobitel.si ) tam imaš seznam vseh pesmi, tudi jih lahko poslušaš in zraven tudi številko, kam pošlješ sms.. Je pa plačljiva storitev, samo ne vem koliko na mesec pride.. | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 17:31 | |
- Nuška Golobič je napisal/a:
Kaj je zdej Saby, greš na štajersko? Se vidjamo jutri? jaaa, grem v Celje danes in JUTRI po kosilu pridemo na sok, jupi!
@Matic, če si Mobitelov uporabnik, pojdi na internetno stran Planet (ne vem na pamet url, štartaj na mobitel.si ) tam imaš seznam vseh pesmi, tudi jih lahko poslušaš in zraven tudi številko, kam pošlješ sms.. Je pa plačljiva storitev, samo ne vem koliko na mesec pride.. Sem mobitelov Džabestek Hvala, bom poiskal ( ) | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 18:45 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 23:19 | |
| - Alenka Nova je napisal/a:
- Sabina Vode je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
Kaj je zdej Saby, greš na štajersko?[You must be registered and logged in to see this image.] Se vidjamo jutri? jaaa, grem v Celje danes in JUTRI po kosilu pridemo na sok, jupi! [You must be registered and logged in to see this image.]
@Matic, če si Mobitelov uporabnik, pojdi na internetno stran Planet (ne vem na pamet url, štartaj na mobitel.si ) tam imaš seznam vseh pesmi, tudi jih lahko poslušaš in zraven tudi številko, kam pošlješ sms.. Je pa plačljiva storitev, samo ne vem koliko na mesec pride.. [You must be registered and logged in to see this image.] jaz pa pridem na kofe.... [You must be registered and logged in to see this image.] No, ajde babe moje pridite, super;) Se vidimo | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 8:31 | |
| - Matic Udrih je napisal/a:
Sem mobitelov Džabestek [You must be registered and logged in to see this image.]
Hvala, bom poiskal ( ) Uspelo? | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 8:32 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Alenka Nova je napisal/a:
- jaz pa pridem na kofe.... [You must be registered and logged in to see this image.]
No, ajde babe moje pridite, super;) Se vidimo Ma smo se mele fajn Nuška, a mi pošlješ, prosim, Tisto slikco na mms? | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 8:36 | |
- Matic Udrih je napisal/a:
Sem mobitelov Džabestek [You must be registered and logged in to see this image.]
Hvala, bom poiskal ( ) Uspelo? Dobro jutro Zdaj sem ravnokar vstal... Nisem še niti uspel, poskusiti :-D Naporen vikend je bil (petek basket turnir - 2mesto, sobota fantovščina z Damjanom Murkotom, nedelja turnir nogometa -3mesto. Da ne omenim, kako me čelo peče, od sonca :-D Rdečko sem tudi v nos... Bom poskusil v naslednjih dneh in upam, da bo uspelo. Še kr se mi spi :-D | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 8:37 | |
| | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 8:41 | |
| Matic, čestitke za uvrstitve Slikca je pa samo za ženske oči | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 8:42 | |
Slikca je pa samo za ženske oči [You must be registered and logged in to see this image.] razen, če imaš rad moške zgoraj brez | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 8:50 | |
| | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 8:51 | |
| - Matic Udrih je napisal/a:
Slikca je pa samo za ženske oči [You must be registered and logged in to see this image.] razen, če imaš rad moške zgoraj brez [You must be registered and logged in to see this image.] Ej full, že od nekdaj se mi dopadejo [You must be registered and logged in to see this image.] sej se mi je zdel | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 8:53 | |
| Matic, samo zate, nekaj podobnega je na sliki: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Matic Udrih
| |
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 9:04 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 9:19 | |
- Važno, da si se našel [You must be registered and logged in to see this image.]
Hvala,.. PS: Ljudje, ki se najdejo v tej smeri, mi niso všeč. Sebe v tem si nikoli predstavljat ne želim. Ona pesmica je grda. Spodaj je ena lepa zate. Dan mi polepša, če lahko čečkam bedarije A misliš, da me bo administrator zaradi tega zaklenil? Včasih sem bil na enem forumu kar naprej zakljenjen Izvoli pesmico za lepši dan [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|