| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 9:32 | |
| ah zdaj si pa vse zaje*al, ko si mislil, da ne razumem hvala za pesmco uživaj, moram hitro zapret tole, k me šefica ganja | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 9:42 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 22:56 | |
| - Matic Udrih je napisal/a:
- Sabina Vode je napisal/a:
- Važno, da si se našel [You must be registered and logged in to see this image.]
Hvala,.. [You must be registered and logged in to see this image.]
PS: Ljudje, ki se najdejo v tej smeri, mi niso všeč. Sebe v tem si nikoli predstavljat ne želim. Ona pesmica je grda. Spodaj je ena lepa zate.
Dan mi polepša, če lahko čečkam bedarije [You must be registered and logged in to see this image.]
A misliš, da me bo administrator zaradi tega zaklenil? Včasih sem bil na enem forumu kar naprej zakljenjen
[You must be registered and logged in to see this image.]
Izvoli pesmico za lepši dan [You must be registered and logged in to see this image.] [url=https://www.youtube.com/watch?v=RFzyYYZsxGc [You must be registered and logged in to see this link.] Noben te ne bo zaklenu, me prav veseli kak si se začvekal [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 22:57 | |
| - Sabina Vode je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
- Alenka Nova je napisal/a:
- jaz pa pridem na kofe.... [You must be registered and logged in to see this image.]
No, ajde babe moje pridite, super;) Se vidimo Ma smo se mele fajn [You must be registered and logged in to see this image.]
Nuška, a mi pošlješ, prosim, Tisto slikco na mms? [You must be registered and logged in to see this image.] šele zdejle sem vidla. A naše noge želiš met? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 23:05 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Matic Udrih je napisal/a:
- Važno, da si se našel [You must be registered and logged in to see this image.]
Hvala,.. [You must be registered and logged in to see this image.]
PS: Ljudje, ki se najdejo v tej smeri, mi niso všeč. Sebe v tem si nikoli predstavljat ne želim. Ona pesmica je grda. Spodaj je ena lepa zate.
Dan mi polepša, če lahko čečkam bedarije [You must be registered and logged in to see this image.]
A misliš, da me bo administrator zaradi tega zaklenil? Včasih sem bil na enem forumu kar naprej zakljenjen
[You must be registered and logged in to see this image.]
Izvoli pesmico za lepši dan [You must be registered and logged in to see this image.] [url=https://www.youtube.com/watch?v=RFzyYYZsxGc [You must be registered and logged in to see this link.] Noben te ne bo zaklenu, me prav veseli kak si se začvekal [You must be registered and logged in to see this image.] Ne, saj to pa vem,... Predstavljena si mi bila kot čudovita oseba, od čudovite osebe in čudoviti ljudje ostanejo čudoviti. Na onem forumu, ko sem bil zaklenjen po večkrat na dan in sem verjetno rekorder po številu registracij in nick nameov, so pa administratorji nečudoviti ljudje Izogibaj se travian foruma | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 23:15 | |
| Ti si ena bučka, no vsaj tamle v sobi 102 brusi svoje rime, ok? ¸Zdaj pa grem spat, da vsaj en dan zaspim ob normalni uri in me budilka zjutraj ne bo na moro spominjala:P Lahko noč | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 14 Jun 2010 - 23:19 | |
- Ti si ena bučka, no vsaj tamle v sobi 102 brusi svoje rime, ok?¸Zdaj pa grem spat, da vsaj en dan zaspim ob normalni uri in me budilka zjutraj ne bo na moro spominjala:P
Lahko noč Ti si Bučka Nočko na očko ( ) | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 15 Jun 2010 - 8:18 | |
- jaz pa pridem na kofe.... [You must be registered and logged in to see this image.]
No, ajde babe moje pridite, super;) Se vidimo Ma smo se mele fajn [You must be registered and logged in to see this image.]
Nuška, a mi pošlješ, prosim, Tisto slikco na mms? [You must be registered and logged in to see this image.] šele zdejle sem vidla. A naše noge želiš met? [You must be registered and logged in to see this image.] jaaaaa noooooooo... zakaj jih še nimam? Jaz bi jih tudi naprej poslala | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 15 Jun 2010 - 21:17 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 15 Jun 2010 - 21:31 | |
| | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 15 Jun 2010 - 22:15 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 15 Jun 2010 - 22:18 | |
| - Alenka Nova je napisal/a:
- matr pa naše noge jaoooooo [You must be registered and logged in to see this image.]
Ooooooooooo, pozdravljena Alenka Dobrodošla med spamerji :p Izvoli še ti pesmico za lahko noč ( ) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| |
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 16 Jun 2010 - 7:36 | |
| Jutro, spamerji Tistale pesmica, Alenka, ki si jo dobila, pa lahko tud za naše nogice velja [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 16 Jun 2010 - 20:47 | |
- Jutro, spamerji [You must be registered and logged in to see this image.]
Tistale pesmica, Alenka, ki si jo dobila, pa lahko tud za naše nogice velja [You must be registered and logged in to see this image.] Kam si dala naše noge? [You must be registered and logged in to see this image.] Brmm brmmm? | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 16 Jun 2010 - 21:02 | |
| - Matic Udrih je napisal/a:
- matr pa naše noge jaoooooo [You must be registered and logged in to see this image.]
Ooooooooooo, pozdravljena Alenka [You must be registered and logged in to see this image.]
Dobrodošla med spamerji :p
Izvoli še ti pesmico za lahko noč ( )
[url=https://www.youtube.com/watch?v=WpIazkOqBVc [You must be registered and logged in to see this link.] Matic če boš tko polžje hitr, me ne boš nikol dohitu [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 16 Jun 2010 - 21:14 | |
| [quote="Nuška Golobič"] - Matic Udrih je napisal/a:
Ooooooooooo, pozdravljena Alenka [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]] Matic če boš tko polžje hitr, me ne boš nikol dohitu [You must be registered and logged in to see this image.] Matic pravi - hiti počasi :DD | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 16 Jun 2010 - 21:23 | |
Tistale pesmica, Alenka, ki si jo dobila, pa lahko tud za naše nogice velja [You must be registered and logged in to see this image.] Kam si dala naše noge? [You must be registered and logged in to see this image.] Brmm brmmm? Noge so odpotovale :p | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 16 Jun 2010 - 21:23 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 16 Jun 2010 - 21:24 | |
| [quote="Alenka Nova"] - Nuška Golobič je napisal/a:
- Matic Udrih je napisal/a:
[You must be registered and logged in to see this link.]] Matic če boš tko polžje hitr, me ne boš nikol dohitu [You must be registered and logged in to see this image.] Matic pravi - hiti počasi :DD Tako je Alenka, počasi se daleč pride Tud v šoli | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 16 Jun 2010 - 21:40 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 16 Jun 2010 - 21:50 | |
- Bomo polžeka dal na novo med smeške [You must be registered and logged in to see this image.]
Dodaj še mravljinčka Ferdija, pa ti bo pesmico na kitaro zaigral :p [You must be registered and logged in to see this image.]
Nazadnje urejal/a Matic Maticko Udrih Čet 24 Jun 2010 - 19:01; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 17 Jun 2010 - 7:48 | |
Tistale pesmica, Alenka, ki si jo dobila, pa lahko tud za naše nogice velja [You must be registered and logged in to see this image.] Kam si dala naše noge? [You must be registered and logged in to see this image.] Brmm brmmm? Kam pa drugam sam ni blo nobene reakcije sploh.. tud prav - nam sploh nč drezala | |
|
| |
Matic Udrih
| |
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 17 Jun 2010 - 12:23 | |
Tistale pesmica, Alenka, ki si jo dobila, pa lahko tud za naše nogice velja [You must be registered and logged in to see this image.] Kam si dala naše noge? [You must be registered and logged in to see this image.] Brmm brmmm? Kam pa drugam [You must be registered and logged in to see this image.] sam ni blo nobene reakcije sploh.. tud prav - nam sploh nč drezala [You must be registered and logged in to see this image.] kaj veš ...mogoče razmišlja če gre za noge ene osebe, saj veš kot šesti prst ...da imaš dva para skrita pod kiklo drugače [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|