| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 7 Jun 2010 - 9:33 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Ja te razumem in ne odobravam forsiranja staršev, da na otroku izpolnjujejo svoje neizpete sanje, ampak pri tejli mali pa jaz vidim en redki dar, ki ji je dan in vidim tisti žar, ki je žar nje same, ne glede na leta, tako izrazito Ona je, da se prav čuti, da je tam zaradi sebe, ne drugih.
Res je Nuška, v popolnosti delim mnenje s teboj, tisto sem dodala le toliko ker mi je trenutno ležalo v srčku, tisto o neizpetih starševskih sanjah- mah, to ve vsak posameznik najbolje....druga tema. Lep dan vsem [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 9 Jun 2010 - 7:40 | |
| Pesem Jezikanja od našega Ivota ferbežarja sem nekam po pomoti prestavila [You must be registered and logged in to see this image.] Kdor najde Jezike dobi nagrado [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 9 Jun 2010 - 9:12 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 9 Jun 2010 - 9:55 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 9 Jun 2010 - 9:57 | |
| Sm vidla, da je nekdo že našel in popredalčkal nazaj [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Živa Mejak
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 9 Jun 2010 - 11:12 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 9 Jun 2010 - 17:36 | |
| Meni so tudi všeč nagrade Najrajši imam one, ki imajo okus po čokoladah Lešnikova Milka - njamiiii [You must be registered and logged in to see this image.] Te nikoli z nikomer ne delim [You must be registered and logged in to see this image.] Nagradna igra literarnega vala poletje 2010 se precej dobro sliši. S tem bi lahko popestrili dogajanje na forumu. Gospe administratorke in gospodje administartorji bi objavili neko temo, ali nekaj tem, na katero bi potem napisali neko besedilo, pesem, pesmico. V roku, recimo desetih dneh, bi tekmovalci dokončali pesmice in bi jih poslali na adminov naslov, ta pa bi jih objavil v novi temi, zraven pa dodal možnost glasovanja vseh nas Zmagovalec bi dobil extra veliko porcijo čevapčičev na pikniku, z veliko čebule in brez mesa [You must be registered and logged in to see this image.] Lp, Maticko PS: Ne me resno jemat, vročina mi je stopila v glavo [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 9 Jun 2010 - 21:19 | |
| | |
|
| |
Živa Mejak
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 9 Jun 2010 - 22:07 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 18:28 | |
| - Živa Mejak je napisal/a:
-
- Citiram :
- z veliko čebule in brez mesa
[You must be registered and logged in to see this image.] Full dobra ideja [You must be registered and logged in to see this image.] jao vegeterjanci mi boste odvzeli voljo do piknikov [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 18:32 | |
- Živa Mejak je napisal/a:
-
- Citiram :
[You must be registered and logged in to see this image.] Full dobra ideja [You must be registered and logged in to see this image.] jao vegeterjanci mi boste odvzeli voljo do piknikov [You must be registered and logged in to see this image.] Saj smo lahko samo virtualno prisotni. | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 18:35 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
-
- Citiram :
[You must be registered and logged in to see this image.] Full dobra ideja [You must be registered and logged in to see this image.] jao vegeterjanci mi boste odvzeli voljo do piknikov [You must be registered and logged in to see this image.] Saj smo lahko samo virtualno prisotni. [You must be registered and logged in to see this image.] Aha, torej vam spečem virtualnega čevapa s slanino? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 18:41 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 18:42 | |
| | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 18:43 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 20:07 | |
- Miroslav Tičar je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
-
- Citiram :
[You must be registered and logged in to see this image.] Full dobra ideja [You must be registered and logged in to see this image.] jao vegeterjanci mi boste odvzeli voljo do piknikov [You must be registered and logged in to see this image.] Saj smo lahko samo virtualno prisotni. [You must be registered and logged in to see this image.] Aha, torej vam spečem virtualnega čevapa s slanino? [You must be registered and logged in to see this image.] A Nuška bo pekla? Slišal sem, da roštiljado in vse povezano s tem obvlada. Vegetrjanci, posebej za vas je sestavila virtualni recept za najokusnejšo virtualno hrano. Iz korenčkove kreme zna narediti virtualnega čevapa s slanino in marmelado Več pa nevem, ker ne želi izdati svojih kuharskih receptov | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 20:18 | |
| | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 20:25 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 20:44 | |
| | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 20:59 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 21:43 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 10 Jun 2010 - 22:28 | |
| Jaooo otroci, mama bo naredila piknik s pečenimi feferoni in gajbico korenčkovega soka, pa da vas potem vidim, kako boste poskakali v ribnik p.s. krapi koi skačejo vn (bi vam jih spekla-ampak ne jeste mesa) vi boste pa notr [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 0:12 | |
| | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 11 Jun 2010 - 8:38 | |
| Krapi baje niso meso Bom jaz krape, pa kar bo čevapčičev, pa mesa, nič problem... vam prepustim ves korenček, pa solato! (sam kak paradajzek mi še dajte zravn ) Če boš dost prej povedala, vegijcem spečem štrudl | |
|
| |
Matic Udrih
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|