Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Ponudi ustnice v poljub Pet 4 Dec 2015 - 20:42 | |
| Nikos Ignatiadis - I love You Ponudi ustnice v poljub
Ponudi tvoje ustnice v poljub, naj se v objemu tvojem utopim, pošepni v uho, da sem ti ljub, da en večer v sanjah preživim.
Daruj nasmeha tvojega toploto, veš, da ves očaran sem od nje, da bom prevzet s tvojo lepoto, za vekomaj zaklenil te v srce.
Nariši mi ljubko lepoto v oči, ko v oblačila Evina si skrita, naj znova mrtvo se srce zbudi ob tebi ljuba ženska čudovita.
Za luč ljubezni daruj mi sebe, da me prekriješ s svojo srečo, naj me v ranjeno srce ne zebe, ko te vzamem ljubko in dišečo.
Skrij v nežne me objeme svoje ter zagrni v svoje me strasti, da samo enkrat duša mi zapoje, s teboj ujeta v sladkost noči.
Nič zato - če vse bo laž samo, saj ti še strup z ust bi spil, naj grem iz tvojih rok v nebo, v upanju, da sem ljubljen bil.
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! https://dianarambles.wordpress.com/page/6/Vasja Belšak | |
|