Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Zakaj Pon 13 Jan 2014 - 16:12 | |
| ERNESTO CORTAZAR - ETERNAMENTE Zakaj
Zakaj si v življenje me budila, da v njem spet žanjem bolečine? Mar bi samoti temni me pustila, da šel nasmejan bi med spomine!
Zakaj si ogrela ledeno mi srce, ki osamljeno v mraku ni trpelo? Zdaj spet drobi ga v nič gorje, ker življenje mi je tebe vzelo!
Zakaj znova kličeš v življenje, dušo - ki je že na pot krenila? Zakaj povzročaš mi - trpljenje, drobiš to - kar druga je ubila?
Zakaj napolnila si v prsi zrak mi s toplimi - nežnimi poljubi, potem me spet poslala - v mrak, zato, ker srce te moje - ljubi?
Mar tudi tebi je tuja bolečina, ki ob izgubi hudi čuti ga srce, da me zdaj brišeš - iz spomina, dodajaš še eno grozno mi gorje?
Kaj sem naredil - da me ubijaš, s čim sem prislužil si nesrečo! V nesrečo in žalost me zavijaš, ker želel sem darovati - srečo?
Mar bi samoti temni me pustila, da šel nasmejan bi med spomine! Zakaj si v življenje me budila, da v njem spet žanjem bolečine?
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://dunkleseiten.tumblr.com/post/72215308660/femmefan-femmefanVasja Belšak | |
|