Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Preden upanje zaspi Sre 4 Dec 2013 - 19:23 | |
| Alain Morisod - La foret de mon enfance Preden upanje zaspi
Tiho odštevam minute do trenutka, ko se ustavijo v poljubih tvojih ter naužijem se ljubkega občutka, da končno te imam v rokah svojih!
Kako želim si - opoja tvoje kože, tvoj vonj, ki me venomer zapelje, čarobno mehkobo tvoje nežne rože, sladkost - ki me v zanos odpelje!
Nestrpno čakam, da mine tihi čas, da slišim - kako razbija ti srce in v temi zaslišal bom tvoj glas, da zašepetal v mraku moje je ime!
Kako želim si tvojih prsi nežnih, ker hočem prekriti jih s poljubi, želim tvojih si dotikov - bežnih, misel - da nekdo me končno ljubi!
Kdaj pride čas - da te bom objel, prekril s poljubi ljubko ti telo, tvojo nežno, toplo ljubkost vzel in popeljal te med zvezde v nebo?
Veš, želim, da enkrat bi zaspala pomirjena v objemu - kjer ni zla, in da bi vendarle nekoč spoznala, da živijo v svetu še ljudje srca!
Kaj boš poet o nežnih sanjah pel? Naj umrejo! Ti z njimi boš odšel!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://forum.krstarica.com/showthread.php/236861-SVE-erotske-slike/page157Vasja Belšak | |
|