Lučka Skale
Število prispevkov : 501 Starost : 79 Kraj : Štajerska :) Poljčane Datum registracije : 02/03/2011
| Naslov sporočila: Spomin Sre 8 Maj 2013 - 6:46 | |
| Spomin
Zaprem oči, v mislih te iščem. Iščem tvoje besede, najin dialog-spomin. In žgoča želja: Tvoje ustnice na mojih, tvoji poljubi na vekah, licih, piješ moje solze. Poljubljaš me po vratu, grizeš moje vršičke. Tvoje roke čutim vsepovsod, po telesu svojem. Njih toplina me budi, budi se moje telo, v meni se znova prebuja strast in želja po tebi. Lačna! Grizljam kožo tvojega vratu. Sledi nežnih ugrizov, vodijo čez tvoje prsi, preko popka... Košček tebe se v mojih ustih izgublja. Drhtim! Si te želim! Čutim jezik tvoj, nekje, južno od popka. Se v meni izgublja. Lačna sem te, vzemi si me! Tvoje roke na bokih, čutim kako vstopaš, počasi, prihajam ti naproti. Izgubljena v vrtincu strasti, združena v ljubezni. Še, še... Krč orgazma stresa moje, tvoje telo, izgubljava se v objemu slasti, letiva na krilih ljubezni, naslade.
Lučka
| |
|
Samma Melita
Število prispevkov : 91 Starost : 46 Kraj : Upper Carniola Datum registracije : 14/03/2012
| Naslov sporočila: Re: Spomin Sre 8 Maj 2013 - 9:30 | |
| izgubljava se v objemu slasti, letiva na krilih ljubezni, naslade. Lučka Katerikoli odtenki ljubezni pišejo najlepše, najčutnejše pesmi.
Zelo zelo močan in zmagovit opev Ljubljenja Ljubezni. | |
|
Lučka Skale
Število prispevkov : 501 Starost : 79 Kraj : Štajerska :) Poljčane Datum registracije : 02/03/2011
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Spomin | |
| |
|