Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Pozabi Sre 31 Okt 2012 - 19:09 | |
|
Benise - Mi Amor
Pozabi
Pozabi tihe strasti ter igre ljube, ki so razgreto peljale tja v nebesa, dušo tvojo, da pozabila je poljube, v vesolje raztopila - strast telesa!
Pozabi mojo željo, da bi te ljubil, neskončno kot te doslej še nihče ni! Pozabi, da sem te v slovo poljubil, položil svoje nežno ti srce v dlani!
Pozabi pesmi - katere sem pel zato, da bi z njimi te priklical - k sebi! Pozabi, da so šle mimo tebe v temo v večnost, a še od tam cvetele tebi!
Pozabi še vsa moja nežna šepetanja, s katerimi ljubezen pošiljam v srce! Ljubezen - ki se danes le še sanja, a za plačilo prejmeš zanjo le gorje!
Pozabi, kako si ljubezen mi budila, spoznavala, kaj ljubljena čuti žena! S tem spoznanjem - si me zapustila, da odidem pokopat čustva si ognjena!
Pozabi, da sem sploh obstajal kdaj, toda ne pozabi, kar sem ti obljubil! Pozabi to, da sem odšel v svoj raj, a tega ne, nekoč te bom spet ljubil!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://vividlife.me/ultimate/18002/tantra-learning-the-language-of-orgasm/Vasja Belšak | |
|