| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 8 Apr 2010 - 22:26 | |
| | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 8 Apr 2010 - 22:27 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 8 Apr 2010 - 22:33 | |
| Bla, bla bla tega pa moja Lenča ne zna, vsak minus pred njo se skrije, ker sonce ob njej, vedno zasije [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 8 Apr 2010 - 22:35 | |
| ja, v dobrih časih ga celo zasenčim - sonce namreč | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 10:25 | |
| | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 10:25 | |
| hej folks... samo pokukam, moram delat kao.. | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 10:38 | |
| Neee kr tuki bod, Alenka že špinačo za jutri kuha [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 10:44 | |
| špinačo sm jedla včeri, ampak ni blema, bom bolj močna ko bi vedla, kolk se veselim jutri [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 10:55 | |
| | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 11:38 | |
| nimam pojma.. pred enajsto ne morem it od doma, pol pa odvisno, kolk časa bom rabila za vožnjo in kolk se bom rihtala prej za vas [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 14:50 | |
| - Sabina Palmer je napisal/a:
- hej folks...
samo pokukam, moram delat kao.. itaq [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 15:22 | |
| - Aljaž Čuden je napisal/a:
- Sabina Palmer je napisal/a:
- hej folks...
samo pokukam, moram delat kao.. [You must be registered and logged in to see this image.] itaq [You must be registered and logged in to see this image.] ti tud, a? evo, zdaj imam priliko, da te prosim, da zrihtaš, da se bo na mobilni verziji dalo prijavit - ker zdaj mi sicer odpre stran za prijavo, ne prikaže pa prostorčkov za uporabniško ime in geslo v nasprotnem primeru bom na tej strani samo ko bom v službi... en krasen vikend želim vsem! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 17:01 | |
| - Sabina Palmer je napisal/a:
- špinačo sm jedla včeri, ampak ni blema, bom bolj močna
ko bi vedla, kolk se veselim jutri [You must be registered and logged in to see this image.] jaz se tudi veselim zeeeelooo [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 23:01 | |
| - Alenka Nova je napisal/a:
- špinačo sm jedla včeri, ampak ni blema, bom bolj močna [You must be registered and logged in to see this image.]
ko bi vedla, kolk se veselim jutri [You must be registered and logged in to see this image.] jaz se tudi veselim zeeeelooo [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka tega pa res nisem vedla [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 23:06 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Alenka Nova je napisal/a:
- špinačo sm jedla včeri, ampak ni blema, bom bolj močna [You must be registered and logged in to see this image.]
ko bi vedla, kolk se veselim jutri [You must be registered and logged in to see this image.] jaz se tudi veselim zeeeelooo [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka tega pa res nisem vedla [You must be registered and logged in to see this image.] no,zdej veš [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 23:32 | |
| No jaz pa sem ravnokar prišel z baletne predstave Romeo in Julija v Cankarjevem domu... Bilo je lepooo... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 23:35 | |
| - Aljaž Čuden je napisal/a:
- No jaz pa sem ravnokar prišel z baletne predstave Romeo in Julija v Cankarjevem domu...
Bilo je lepooo... [You must be registered and logged in to see this image.] sem ti kar mal fouš...ne, sej ne,prvoščim ti [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Apr 2010 - 23:43 | |
| Dragi moji, ker dobim jutri tri visoke obiske , morm spočita pa naspana bit....lahko noč...brez nežne pesmice, ker mi ne gre nikakor video vstavit [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 10 Apr 2010 - 13:10 | |
| Evooooooo zdaj pa šibam na pire in špinačo. Ne pojejte mi vsega preden pridem [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 10 Apr 2010 - 18:16 | |
| Pa jajca so bila zraven in pivo. One so nažgane :p jaz pa še bom :p Pišem pogovor:
Naj on k njemu otroke k njemu polje. Moja Špelca je doma. A ti ne tipkaš pa stran gledaš? Sam čaki, ko stran gleda, pa tipka. Ko lahko zjebe, če je zaporedje zajebano - to je Nuška rekla. One se pa smejijo.
Imamo v novo temo v prozi: Jata metuljev :p Predihati se je treba :p
To sem bila samo skromna jaz, trezna. Ko bom pijana, se oglasim spet :p |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Bluz Sob 10 Apr 2010 - 18:18 | |
| Malce zmedeno bluzim..značilno zame, pa ne vem, kako naj lepo začnem zlagati svoje pesmice lepo v svojo zbirko..? [You must be registered and logged in to see this image.] Mk | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 10 Apr 2010 - 18:21 | |
| dada, pozabla si na šaaaampanjc, ki zelo šumi - vsaj meni :D:D...tvoja o jajco je pojedla Tara ( pes s plenico....) Mateja, banidosa odpri, pa ti bo vse jasno, tako kot je nam. Če pa ti ne bo, imamo že malo zelenjave.... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 10 Apr 2010 - 18:25 | |
| ej, čem kaj zasrala, me ne kregat,ok?? blont..fejst blont....sam boli pa ne [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 10 Apr 2010 - 18:33 | |
| @ Mateja - zafurala si že to, da nisi zraven :p blondinka si po horoskopu :p naslednjič ti ga jaz napišem :p Alenčica, vrni mojo jajco :p če ne pesu plenico maznem :p Zakaj nismo na netlogu? Ker nismo. Nič ne delamo tam, je brezveze. Ne, ne Sui spet to delaš. To je rekla spet Nuška, nič ne govori, ko pa reče kaj, pa takrat, ko pišem, samo da me moti. Binča je ohranila smisel za humor, ko ga najde se ga loti :p To je to, iz VIP lože pri Alenki. Šampanjca več ni, Nuška spila :p Alenka ne more z zobotrebcem v ustih govorit :p Adijo, moram oddat, ker me je.... Saj veste kaj Čist na suho |
|
| |
Mateja Kožar
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 10 Apr 2010 - 18:39 | |
| hvala, prjatlca..veš kaj..najboljše vedno prihaja..na koncu al pa z zamudo [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|