| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 8:46 | |
| - Matic Maticko Udrih je napisal/a:
- Sabina Vode je napisal/a:
- A je lah kak dan še bolj podn od današnjega?
hm.. ne.. čakte.. sej v bistvu nočm vedt.. Naj ti ga ta pesmica polepša ( ) [url=https://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU [You must be registered and logged in to see this link.] Matic, ka zdej? Kdaj me boš dohitu? [You must be registered and logged in to see this image.] Če boš delu s tako polžjo hitrostjo, morm bit do aprila 2011 tih, čist tih, evo že ta post bo en več 1068 [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 8:51 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Matic Maticko Udrih je napisal/a:
hm.. ne.. čakte.. sej v bistvu nočm vedt.. Naj ti ga ta pesmica polepša ( ) [url=https://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU [You must be registered and logged in to see this link.] Matic, ka zdej? Kdaj me boš dohitu? [You must be registered and logged in to see this image.] Če boš delu s tako polžjo hitrostjo, morm bit do aprila 2011 tih, čist tih, evo že ta post bo en več 1068 [You must be registered and logged in to see this image.] Sprijaznil sem se s tem, da te ne morem prehiteti, tako da uživaj status vodilne Kaj pomenijo točke aktivnosti? Zelo aktiven sen, pa jih imam 1/7 tega, kar jih imaš ti .. To nekaj ni vredu Nuška zelo, zelo lep dan ti želim. Boš tukaj prisotna v petek? [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 8:55 | |
| [quote="Matic Maticko Udrih"] - Nuška Golobič je napisal/a:
hm.. ne.. čakte.. sej v bistvu nočm vedt.. Naj ti ga ta pesmica polepša ( ) [You must be registered and logged in to see this link.]]
Matic, ka zdej? Kdaj me boš dohitu? [You must be registered and logged in to see this image.] Če boš delu s tako polžjo hitrostjo, morm bit do aprila 2011 tih, čist tih, evo že ta post bo en več 1068 [You must be registered and logged in to see this image.] Sprijaznil sem se s tem, da te ne morem prehiteti, tako da uživaj status vodilne [You must be registered and logged in to see this image.]
Kaj pomenijo točke aktivnosti? Zelo aktiven sen, pa jih imam 1/7 tega, kar jih imaš ti .. [You must be registered and logged in to see this image.] To nekaj ni vredu [You must be registered and logged in to see this image.] Nuška zelo, zelo lep dan ti želim. Boš tukaj prisotna v petek? [You must be registered and logged in to see this link.] Sprijazniti se ... Zakaj že? Bemtiš take udaje pa ne maram. Ajde v akcijo [You must be registered and logged in to see this image.] Čveklaj [You must be registered and logged in to see this image.] Mah ne bo me najbrž, mam pauzo od življenja, se mi ne da nč [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 8:59 | |
| [quote="Nuška Golobič"] - Matic Maticko Udrih je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
hm.. ne.. čakte.. sej v bistvu nočm vedt.. Naj ti ga ta pesmica polepša ( ) [You must be registered and logged in to see this link.]]
Matic, ka zdej? Kdaj me boš dohitu? [You must be registered and logged in to see this image.] Če boš delu s tako polžjo hitrostjo, morm bit do aprila 2011 tih, čist tih, evo že ta post bo en več 1068 [You must be registered and logged in to see this image.] Sprijaznil sem se s tem, da te ne morem prehiteti, tako da uživaj status vodilne [You must be registered and logged in to see this image.]
Kaj pomenijo točke aktivnosti? Zelo aktiven sen, pa jih imam 1/7 tega, kar jih imaš ti .. [You must be registered and logged in to see this image.] To nekaj ni vredu [You must be registered and logged in to see this image.] Nuška zelo, zelo lep dan ti želim. Boš tukaj prisotna v petek? [You must be registered and logged in to see this link.] Sprijazniti se ... Zakaj že? Bemtiš take udaje pa ne maram. Ajde v akcijo [You must be registered and logged in to see this image.] Čveklaj [You must be registered and logged in to see this image.] Mah ne bo me najbrž, mam pauzo od življenja, se mi ne da nč [You must be registered and logged in to see this image.] Jaz se nikoli ne vdam Tuki, ko je učitno, da bi se moral.. Volja do tistega, kar imam rad, me žene naprej Tukaj se ne vdajam, samo poklanjam vodilno mesto Tudi drugi je lepo biti V soboto pridem mogoče na turnir v tvoje konce. Bom tam poskušal vzeti prvo mesto | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 9:03 | |
| Nuška, sem čakala tvoj klic včeraj | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 9:04 | |
| | |
|
| |
Nataša Novak - Nash
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 9:12 | |
- Kaki turnir? Kdo dlje spi? [You must be registered and logged in to see this image.]
OOO, kdo se je našel.... Nuška... [You must be registered and logged in to see this image.] turnir, v soboto, v naših koncih, speedminton?! | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 9:37 | |
| hahah, ja ka pa to je? Daj razsvetli mojo nerazgledano dušo=? | |
|
| |
Nataša Novak - Nash
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 9:52 | |
- hahah, ja ka pa to je? Daj razsvetli mojo nerazgledano dušo=?[You must be registered and logged in to see this image.]
...Nuška, kaka si ti "radečanka"???? V soboto, v okviru splavarjenja se je v Radečah odvijal turnir speedmintona.... najprej v telovadnici in nato na trgu... [You must be registered and logged in to see this link.]tu si lahko ogledaš tudi filmčke kak to zgleda.... LP | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 9:54 | |
| ja to sem pa mende vidla tam na cesti so se neki šli. Ja, ampak kam gre pa Matic pol, če je to že blo? Al kak, al še je, al gremo medve tud? )) | |
|
| |
Nataša Novak - Nash
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 9:59 | |
- ja to sem pa mende vidla [You must be registered and logged in to see this image.] tam na cesti so se neki šli. Ja, ampak kam gre pa Matic pol, če je to že blo? Al kak, al še je, al gremo medve tud?[You must be registered and logged in to see this image.]))
jaoooo, zdej sem pa jst za cajtom [You must be registered and logged in to see this image.] , sem mislila, da je to pisal že pred vikendom.... sem še čist pod vplivom splavarjenja... ha-ha... [You must be registered and logged in to see this image.]torej, ne vem, kam pride Matic... HALOOO Matic, javi, kam prideš v SOBOTO!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 11:15 | |
| - Nataša Novak Nash je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
- ja to sem pa mende vidla [You must be registered and logged in to see this image.] tam na cesti so se neki šli. Ja, ampak kam gre pa Matic pol, če je to že blo? Al kak, al še je, al gremo medve tud?[You must be registered and logged in to see this image.]))
jaoooo, zdej sem pa jst za cajtom [You must be registered and logged in to see this image.] , sem mislila, da je to pisal že pred vikendom.... sem še čist pod vplivom splavarjenja... ha-ha...[You must be registered and logged in to see this image.] torej, ne vem, kam pride Matic... HALOOO Matic, javi, kam prideš v SOBOTO!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] Turnir v odbojki na mivki je pri vas v soboto, vsaj tako piše na [You must be registered and logged in to see this link.] ) Se ga bosta tudi vidve udeležile? Ekipo sestavljajo trije igralci (2+1(punca), ali (2punci + en fant).. Verjetno ste lahko tudi tri punce, domačinkam organizatorji to dovolijo Imaš rada igre z žogo Nuška? | |
|
| |
Nataša Novak - Nash
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 11:22 | |
| HALOOO Matic, javi, kam prideš v SOBOTO!!!! [You must be registered and logged in to see this image.][/quote] Turnir v odbojki na mivki je pri vas v soboto, vsaj tako piše na [You must be registered and logged in to see this link.] ) Se ga bosta tudi vidve udeležile? Ekipo sestavljajo trije igralci (2+1(punca), ali (2punci + en fant).. Verjetno ste lahko tudi tri punce, domačinkam organizatorji to dovolijo Imaš rada igre z žogo Nuška?[/quote] Turnir mešanih dvojk 3.7.2010 v Rečici pri Laškem, a tole?! aha... bo verjetno res zanimivo... mhm.... | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 30 Jun 2010 - 11:23 | |
| - Nataša Novak Nash je napisal/a:
- HALOOO Matic, javi, kam prideš v SOBOTO!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Turnir v odbojki na mivki je pri vas v soboto, vsaj tako piše na [You must be registered and logged in to see this link.] ) Se ga bosta tudi vidve udeležile? Ekipo sestavljajo trije igralci (2+1(punca), ali (2punci + en fant).. Verjetno ste lahko tudi tri punce, domačinkam organizatorji to dovolijo Imaš rada igre z žogo Nuška?[/quote] Turnir mešanih dvojk 3.7.2010 v Rečici pri Laškem, a tole?! aha... bo verjetno res zanimivo... mhm.... [/quote] Ups, a dvojke so Slabo berem Točno to sem imel v mislih Boš sodelovala? | |
|
| |
Matic Udrih
| |
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 5 Jul 2010 - 18:49 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 6 Jul 2010 - 0:44 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 7 Jul 2010 - 18:50 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 8 Jul 2010 - 0:23 | |
| | |
|
| |
Nataša Novak - Nash
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 8 Jul 2010 - 6:23 | |
| - Citiram :
- Nataša kam je zginla tvoja slikca?
Eno lepo, FRIŠNO DOBRO JUTRO vsem! Slikica?! Malo spremembe Nuška... Naj domišljija dela... | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 8 Jul 2010 - 22:43 | |
| Vsem en prijazen poletni pozdravček... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 8 Jul 2010 - 22:44 | |
| - Mojca Žugman je napisal/a:
- Vsem en prijazen poletni pozdravček... [You must be registered and logged in to see this image.]
Pozdravček nazaj [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 8 Jul 2010 - 23:18 | |
| - Citiram :
- Slikica?! Malo spremembe Nuška... Naj domišljija dela...
Moja že! enostavno lepa = Nataša [You must be registered and logged in to see this image.] sličica tudi, punčka na njej: kakor angelček [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Jul 2010 - 22:14 | |
| - Matic Maticko Udrih je napisal/a:
- Mojca Žugman je napisal/a:
- Vsem en prijazen poletni pozdravček... [You must be registered and logged in to see this image.]
Pozdravček nazaj
[url=https://www.youtube.com/watch?v=-oUZLV_GdZw [You must be registered and logged in to see this link.] Glej ti njo miško nasmejano [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 9 Jul 2010 - 22:27 | |
| - Živa Mejak je napisal/a:
-
- Citiram :
- Slikica?! Malo spremembe Nuška... Naj domišljija dela...
Moja že! enostavno lepa = Nataša [You must be registered and logged in to see this image.] sličica tudi, punčka na njej: kakor angelček
[You must be registered and logged in to see this image.] Ja sej je vse to res, sam punce moje ....jz bi vaju gledala [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|