Samma Melita
Število prispevkov : 91 Starost : 46 Kraj : Upper Carniola Datum registracije : 14/03/2012
| Naslov sporočila: O, Gospod!!! A mi kupiš? :) Ned 3 Jun 2012 - 20:56 | |
| Oh, lord, won´t you buy me a Mercedes Benz... (J. Joplin)
Bil je ponedeljek. Prvi dan kreacije. Temnega in starega sem si želela polastiti, želela zapeljati.
"Ne teh starih jajc!", je kriknilo dobro človeško bitje, poklicano za mehanika. Čez nekaj trenutkov sem zagledala slab približek, fotografijo, premik mikrokozmosa, usodo, uresničenje.
LJUBI MERCEDES!
Nisem upala sanjati, da čakaš name. Nisem upala verjeti, da si moj razcvet vseobsegajoče pripadnosti. Nekaj tako žlahtnega je lahko le čisti Dar Boga.
Torek. Odrinila sem s šopkom rož in s popolnim make upom. Proti tebi sem šla- raje na motorju kot da bi osramočena izdajalka stopila predte iz prevoznega sredstva katerekoli brezdušnosti že. Dež mi je po poti paral majhne pore pod kombinezonom. Pogled s čelade se je zaganjal v megleno izdihano sapo na vizirju. Na meni je umrlo verjetno milijon mušic. Suvereno in v miru sem med nogami stiskala, gnala japonsko zver. Mimo vseh potujočih, ki verjetno nikoli ne bodo na kaki podobni poti.
Na severni Primorski si čakal. Skrit pred Italijani. Skrit pred premajhnimi ljudmi. Čakal v najprijetnejši klimi, z dozorelimi češnjami. Smejali so se mi. Smejali prijazni Petrolovi uslužbenci. Smejali, ker sem s šopkom rož na Kawasakiju, prišla gledat 17 let starega Mercedesa. In sonce je sijalo. Čakala sem. Nič ihtava in živčna ne. Čakala, dasiravno sem že čutila tvojo bližino.
Še preden sem te zagledala, sem te poznala. In ti si vedel, da sem motoristka, da sem iz krajev, ki jih tvoj duh pozna. Da sem natančno tista, ki te bo več kot le oboževala. Odprla so se vrata. Pristopila sem k tebi. Na robu solz. Z ustavljenim dihom. Z eksplozijo v nedrjih. Pokleknila sem k duši tvoje popolnosti. Podal si mi temno vijolično kovinsko dlan in odprl okroglo trikrako srce. Srce neba, zemlje in vode.
Jokala sem. Jokala od neodvisne sreče. Jokala, ko si postal del mene. Jokala, ko si dejal, da si čakal name. Jokala, ker si več kot popolna kreacija najlepših sanj.
Vedel si, da te ne želim zapeljati v umazanem usnju, prepotena, sestopljena z motorja. Nisi pustil, da bi bila najina prva orgija omadeževana. Želela sem se ti predati popolna, z visokimi petami, nadišavljena, prikrito omamljena.
Sreda. Odkupila sem te. Odkupila od angela na zemlji in pognala sem v dir veselje stvarstva. Ni mi bilo pomembno za posvetne reči. Vem le, da te nisem mogla odpeljati, ker mi je trepetalo srce in duša je v stanju posebne ljubezni, plavala na krilih pogledov, ki so sloneli na tvoji zadnjici.
Onostranstvo se raduje, ker sva se našla. Sonce bolj žari, ko sva na poti. Opazijo te in mirneje vozijo divjaki, ko pokažeš, da se večnosti pač nikamor ne mudi.
V nočeh se prebujam, da te pobožam z očmi. Šepečeš najslajše orgazmičnosti.
Zdaj. Moj si. Tvoja sem. Ves si moj, eno sva. Vse prenesem. Vse zmorem. Vse, kar sem pretrpela na poteh življenja. Vse peklenske ograje bi še enkrat prešla-zate. Božam te. Posvečeno nama je: https://www.youtube.com/watch?v=fDxzQJaA228
Ljubim te! Ime ti je Mercedes Nono! | |
|