Anjuša Dolenc
Število prispevkov : 113 Starost : 55 Kraj : Vrhnika Datum registracije : 25/10/2010
| Naslov sporočila: NEKAJ PRIHAJA V MOJO BLIŽINO Ned 13 Mar 2011 - 13:18 | |
| Z valovi nekaj prihaja v mojo bližino, diši po nečem, me češe kot burja na Krasu, zrak vidi sliko v megli narisano z veščo roko drstijo se misli v želji po tvojem dotiku.
Drstišče je godno za tvojo ženitev razprta brazda diha s teboj med poljubi vrzi na zemljo semena za setev popelji naju proti vrhuncu v ekstazi. | |
|
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: NEKAJ PRIHAJA V MOJO BLIŽINO Ned 13 Mar 2011 - 15:41 | |
| | |
|
Ester Rajh
Število prispevkov : 11 Starost : 67 Kraj : Komen Datum registracije : 02/06/2008
| Naslov sporočila: Re: NEKAJ PRIHAJA V MOJO BLIŽINO Ned 13 Mar 2011 - 17:21 | |
| - Anjuša Dolenc je napisal/a:
Z valovi nekaj prihaja v mojo bližino, diši po nečem, me češe kot burja na Krasu, zrak vidi sliko v megli narisano z veščo roko drstijo se misli v želji po tvojem dotiku.
Drstišče je godno za tvojo ženitev razprta brazda diha s teboj med poljubi vrzi na zemljo semena za setev popelji naju proti vrhuncu v ekstazi. | |
|
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: NEKAJ PRIHAJA V MOJO BLIŽINO | |
| |
|