Robert Tudjina
Število prispevkov : 155 Starost : 58 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 22/07/2010
| Naslov sporočila: TI BILA SI Z MANO... Čet 22 Jul 2010 - 15:28 | |
| TI BILA SI Z MANO... Ko hodiš v senci moji, se poigravaš z mano, loviš me na objeme, trpeče bolečine, mi praskaš v dušo mojo, jo imaš že kar svojo, čeprav ne veš še vsega...
ti si vedno z mano
ko ni te v moji senci, se poigravaš z mano, pustiš me brez objemov, polnih bolečine, poližeš duše rane, in vrneš mi jo celo, čeprav ne veš še vsega...
ti boš vedno z mano
ko bom v tvoji senci, ne spomnil se bom nate, te pustil brez telesa, spokojnega v sanjah, požrl bom belino, ki te bo ranila, do mene ne spustila...
ti bila si z mano...
Post Scriptum: Meni, ker potihem vem , da se je ne rešim...
Nazadnje urejal/a Robert Tudjina Pon 26 Jul 2010 - 12:28; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: TI BILA SI Z MANO... Čet 22 Jul 2010 - 18:45 | |
| Všeč mi je tole: Loviš me na objeme ...nekaj svežega, to obožujem Razloži mi tole: ne spomnil se bom nate Se ti zdi to zaporedje ok? Meni je malo moteče, ker sem mogla trikrat prebrat, najprej sem prebrala kot napako ...zdaj razumem kot Ne bom se spomnil nate ...ja? | |
|
Robert Tudjina
Število prispevkov : 155 Starost : 58 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 22/07/2010
| Naslov sporočila: Re: TI BILA SI Z MANO... Čet 22 Jul 2010 - 18:49 | |
| nuška... začetnik sem... o zaporedjih in še o čem nimam pojma:(sem pa v besedah jaz... zato me beri počasi... in ja, pravilno si uganila.. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: TI BILA SI Z MANO... | |
| |
|