Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
Naslov sporočila: Jaz sem tista Sre 7 Apr 2010 - 16:52
Zaprta v templju sem štela dneve in čakala pazila ogenj, da ne ugasne... Mrtva gledala sem rdeče zublje lizali so stene mene a bili so hladni mrzli kakor jaz slepa duša vdana v usodo .... ki sem jo vzela v svoje roke
podrla sem tempelj razmetala kamenje pogasila ogenj, ki me je hladil, omejeval, ranil, stopila na plano… v srečo in radost prižgala nov ogenj plašen plamenček,
moje ljubezni svetloba,
varujem ga negujem skrivam vroč je žari polni me
z življenjem
močjo in nežno šepeta jaz sem tista…
ki ga bom večno pazila ljubila
in vedno znova podžigala
jaz sem tista…
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
Naslov sporočila: Re: Jaz sem tista Sre 7 Apr 2010 - 19:08
Mrtva gledala sem rdeče zublje lizali so stene mene a bili so hladni mrzli kakor jaz slepa duša vdana v usodo
Na trenutke stagniramo točno takole kot si zapisala in jaz bom iz tvojih pesmi kradla delčke in jih sestavljala v mozaik. Pišiiiiii
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
Naslov sporočila: Re: Jaz sem tista Sre 7 Apr 2010 - 19:32
Nuška Golobič je napisal/a:
Mrtva gledala sem rdeče zublje lizali so stene mene a bili so hladni mrzli kakor jaz slepa duša vdana v usodo
Na trenutke stagniramo točno takole kot si zapisala in jaz bom iz tvojih pesmi kradla delčke in jih sestavljala v mozaik. Pišiiiiii
Eh, Nuška, kaj češ krast od mene, ni kej krast ... kr neki je.
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
Naslov sporočila: Re: Jaz sem tista Sre 7 Apr 2010 - 19:56
Alenka Nova je napisal/a:
Nuška Golobič je napisal/a:
Eh, Nuška, kaj češ krast od mene, ni kej krast ... kr neki je.
Sestavljala bom mozaik Alenke Nova, torej ne bom ravno kradla;) Lepo Lenčka