Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Ko Lada poje pesmi svoje Sob 7 Nov 2015 - 18:57 | |
| Nicolas de Angelis - Quelque notes pour Anna Ko Lada poje pesmi svoje
Kadar odeta le v čustva svoja razgreta v objeme se priviješ, očarana v ljubezen, mila moja, vse ljubke čare vanje skriješ.
Tam ponudiš v poljube ustnice, ko polni želja - pričakovanja ti pod mojo roko trepeta srce, a tvoja duša lepe sanje sanja.
Očarana me tiho sprejmeš vase in zanihaš vsa zasanjana telo, lačno srce ljubezni se napase, ko odpotuješ k zvezdam v nebo.
Tedaj skozi tih šepet zagoriš v tiho nežnost zarje jutranje, v njej si davne sanje potešiš, v nežnostih skriješ vse gorje.
V uho pošepnem tiho ti takrat, da neskončno samo tebe ljubim in hodim le tebe v nebo iskat, da te - med zvezdami poljubim.
Ko v poljubih mojih se utopiš, ki jih za tvojo srečo podarim, v objemu vsa pomirjena zaspiš, se nasmehnem in še sam zaspim.
Potem sanjam, sreča ljubljena, da v zarjah razcvetelih livad in nežno ovita v koprene srca, loviva srečo - najinih naslad.
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://informal-english.ru/post/104999016584/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2Vasja Belšak | |
|