Mirjana Gabrovec
Število prispevkov : 109 Starost : 46 Kraj : Ptuj Datum registracije : 07/04/2008
| Naslov sporočila: Odpri svoje srce Ned 31 Jul 2016 - 8:54 | |
| V svetu polnem prevar in laži kjer teče v potokih nedolžna kri v svetu zamere in zablod kjer vsak vsakemu koplje grob.
Bogati gradijo si gradove ostali dobijo milosti in dolgove a ravno pred njihovimi očmi revščina človeštva briše sledi.
Ne bom prosila, da kaj mi daš nikdar si želela to kar imaš ničesar od tebe si ne želim imeti le delček srca ti s svojim odpreti.
Ni važno kaj z menoj počneš lahko me raniš, na križ pripneš lahko mi postaviš steber sramote a izbrisal iz mene ne boš dobrote.
Niti ne poskušaj, vse bo zaman saj na koncu prišel bo tudi tvoj dan jaz na krilih ljubezni takrat odletim za teboj žal ostal bo le dim.
Zakaj raje srca ne bi odprl na moja krila se uprl poskusil z menoj leteti svoja lastna krila si razpreti.
Le o kakšnih krilih zdaj govorim? Zakaj ostal za teboj bi dim? Le kaj jaz vem in ti ne znaš? Vse te odgovore v sebi že imaš.
Potopi se v globine srca ljubezen nobenih ovir ne pozna je stanje, ki ne pusti da karkoli od bolečine občutil bi.
Ko enkrat tja boš le prišel nikdar nazaj si ne boš želel občutil v sebi boš končno mir brezpogojna ljubezen prišla bo z njim.
| |
|