Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Tvoja pesem Pon 21 Sep 2015 - 16:20 | |
| Damien DUBOIS - Le livre des secrets Tvoja pesem
Nekoč ti meni lepo pesem boš zapela, da še enkrat z mano rada bi plesala, kako še enkrat mojo glavo bi objela, v naročju mojem - ljubljena zaspala!
Napisala mi boš, da pogreša me zelo tvoja duša - svetu groze prepuščena, da si želiš potovati k meni na nebo, ker je brez mene v mraku izgubljena!
Ljuba moja, takrat le v nebo poglej in ponudi ustnice - da jih poljubim, ko me začutiš - k zvezdam se nasmej, ker se zaveš, da te še vedno ljubim!
Napisala boš, da pogrešaš moje roke, tiste, ki v noči ti strasti zbudijo, ljubko zdrsnejo čez tvoje lepe boke, se nekje v perilu ljubkem razgubijo!
Zašepetala v mesečino neke boš noči, kako tvoja duša nežen objem pogreša, kako je prazen svet - ker več me ni, ter srce ti brez ljubezni tiho peša!
Ljuba moja, takrat le v nebo poglej in ponudi ustnice - da jih poljubim, ko me začutiš - k zvezdam se nasmej, ker se zaveš, da te še vedno ljubim!
Povedala boš mesečini - da pogrešaš čar mojih pesmi, ki obudijo ti srce, da samotna v zgubljenem svetu pešaš, čakaš srečni dan - da mine ti gorje!
Pisala boš zvezdam, če z njimi spim in če še zmeraj zvesto čakam - nate, če še za rožo ljubezni najine živim in še pišem pesmi o ljubezni - zate!
Vprašala boš - v srebrnino mesečine, če še prisluhnem bitju tvojega srca, ko ob večerih obujaš najine spomine, na čase, ko bila si nežno ljubljena!
Prosila boš, da pridem v tvoj objem, objem, ki samo jaz ga podarim lahko, poln ljubezni, da izgubiš se v njem, tak, ki te je srečno peljal na nebo!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://nos1512.foroactivo.com/t895p450-mi-cofre-magicoVasja Belšak | |
|