Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Komu zahvala Tor 27 Jan 2015 - 19:36 | |
| Ronnie Aldrich & orchestra - Serenata - Schubert Komu zahvala
Komu naj rečem: "Iskrena hvala!" da te pripeljal meni je na pot? Pogled v oči - duša je obstala naenkrat srečna - v svetu zmot!
Sedaj si tu - ljuba moja želja, ki sreča in nesreča si v mraku, tihi izvir nepopisnega veselja, vonj ljubezni in opoja v zraku!
Naenkrat spet sanjam - v nočeh tvoj poljub, ki me v noč zbudi, sanjam lepoto tvojo - v dlaneh, nežen dih, ki v tiho noč drhti!
Sanjam nežnosti tvojega dotika, nežen poljub, ki prebuja želje, toploto tvoje kože, ki me mika, objem, ki v ekstazo me odpelje!
V nočeh prebujam zvezde v očeh, očeh, ki v življenje jih budim, občudujem v sanjah tvoj nasmeh, objem - s katerim v noč zaspim!
Srečo, ki te k meni je poslala cenil bom - do konca mojih dni, roko, ki te je meni pripeljala, poljubil bom, rekel: "Hvala ti!"
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://vk.com/public39369152Vasja Belšak | |
|