Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Zvezdni utrinek Čet 26 Jun 2014 - 11:23 | |
| JAMES LAST - Tristezza di Chopin Zvezdni utrinek
Sedim na starem brezovem panju, ki ga prerasel je svilnati mah, veselim se bližnjemu potovanju, opazujem v temi - zvezdni prah!
Ob meni moj Don, glava na šapi, vdano prenaša dotike roke moje, zvoke noči lovijo ušesa v sapi, tožno žalostinko sove, ki poje!
V mesečno noč je otožen nasmeh v srebro ovil - umiranje dneva, srnjakov glas zapleten v laseh, tih šepet časa, ki nemo mineva!
Daleč na obzorju so luči mesta, hribi v tiho srebro potopljeni, ob jasi breza nedolžna nevesta v svoji prozorni obleki zeleni!
Sij mesečine, a srce hoče proč, kriči vsepovsod življenje noči, le osamljena duša potuje v noč, da spomine v temo sveta odloži!
V prostoru vesolja - brez meja, tam - kamor ne sežejo moje oči, šel čez cvetoča bom polja srca, prepeval o ljubezni - za ljudi!
Morda bom tam ljubezen spoznal, kako je v srcu, če ljubljen si, da osamljen ne bom ime šepetal, ko bom odšel - iz njenih dlani!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://beforeitsnews.com/space/2014/06/the-man-who-exposed-the-illuminati-john-todd-aqarian-conspiracy-2480002.htmlVasja Belšak | |
|