Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Biseri mali Pon 22 Sep 2008 - 18:14 | |
| Biseri mali Kapljice vode, kot biseri maliPadajo name v objemu meglé.Prepuščam se vodi, ugodju v pari, A misel mi nánjo v zavedno prodre.Hočem jo imeti v pari, v meglí, Hočem pritisniti k sebi jo, v sli,Hočem požirati golo z očmi, Hočem jo videti mokro v temí.Biseri mali, kot kapljice vode, Polzijo po meni v samoti meglé.Vem, da ne bo je, v srce me bodeDejstvo da jezik ljubezen predre.Hočem te bisere v kapljice ujeti, Hočem pokloniti njej jih v dar, Hočem ljubezen v srce ji zapreti, Rad bi bil njen, ne njen gospodar.Biseri mali lahko so besede,Položim ji v srce najlepšo pomlad, A bridka je zima, ki ven iz zasedeIzskoči, pretvori ves trud v spopad.Megla zavije me v svojo mokroto, Biseri mali so kapljice vode, Polzijo po meni, krasijo goloto, Ki brez Nje ne uživa lepote, le bode. | |
|
Mirjana Gabrovec
Število prispevkov : 109 Starost : 46 Kraj : Ptuj Datum registracije : 07/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Biseri mali Pon 22 Sep 2008 - 21:06 | |
| Posegel si v globine, pokazal močna čustva. Prikradla se je solza. Večjega komplimenta ne zmorem dati. | |
|