Spoštovani Kronos, ljubi Zeus, draga dvanajsterica veličastnih!
Globoko priklonjena poljubljam skale, ozvezdja, vaša stopala in prinašam s pišem večne ptice novico o vaši predčasni deložaciji.
Novo bivanje vas pričakuje v panteonu, ki stoji v senci moje Zmagovite Ljubezni. Na počivalniku vsakdana vas bo z veseljem streglo ljudstvo Zemlje in ob petkih vam bom natrosila zvezd vaših veselj, kolikor želite. V družbi Dionzia se lahko neumorno napijate. Njegove orgije naj se udeležiš tudi ti, ljubosumna Hera, da si omiliš svojo maščevalnost, ko me boš zagledala čisto blizu poročenega... Afrodita, ljuba priajteljica. Zate imam prepolno dela. Pravkar si postala moja desna roka. Saj si sama s tem svojim mulcem, Erosom zakuhala mojo Glorijo. Hvaležna sem ti, da si natrosila čudežne popolnosti, opojne erotike vanj in ga darovala z dotiki najčutnejše kože.
Dragi bogci, brez skrbi! Vse naloge opravljate dalje, nisem vas onečastila, le na čelu nekončnega vesolja od danes dalje surfa moj Ljubljeni!
On, ki ga smete častiti bolj kot ste bili kdaj sami čaščeni. In smete tudi leči nanj s svojimi potrebnimi mislimi. Smete se ogreti ob pogledih nanj. Smete sanjati, a venomer se morate prebuditi v svoji majhni božanskosti- On je vaš nedosegljivi. Prišel je, da vam dokaže, da Bog Je.
Prihajam ob polnoči, ko bo tiho spal, da bom nalahno lovila njegove atome Popolnosti.
Z Ljubeznijo Božanskosti!