Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Tebi pesem bo ostala Sre 10 Apr 2013 - 13:50 | |
| The Best of Romantic Waltz - Triztesas Del Alma Tebi pesem bo ostala
Ti res vse razumeš in veš, edina si - ki dojameš vse, da lahko prek trupel greš, seješ okoli sebe le gorje!
Nikar zame ne skrbi sedaj, v noč bolečina bo zaspala, šla duša s srcem bo v raj, a tebi ta pesem bo ostala!
Kar naprej bodi goljufiva, naj tvoja beseda le velja, saj nič nikoli nisi kriva, če v prsih nimaš več srca!
Nikar zame ne skrbi sedaj, v noč bolečina bo zaspala, šla duša s srcem bo v raj, a tebi ta pesem bo ostala!
Toda prav kmalu boš tista, ki glavo tiho bo sklonila in nikoli ne boš več ista, ko smrt v duši boš nosila!
Jaz tam v temi bom zaspal, me odnesla bo ledena voda, kar mogel sem, sem ti dal, meni ostala moja je usoda!
Odšel sem, ne bom tam sam, duša je kot zmeraj vstala, nate raje bom počakal tam, da bova ljubezen dočakala!
Nikar zame ne skrbi sedaj, v noč bolečina je zaspala, šla duša s srcem je v raj, a tebi ta pesem je ostala!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://mkimages.centerblog.net/Vasja Belšak | |
|