Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Krog življenja Pon 25 Mar 2013 - 20:36 | |
|
The Best of Romantic Waltz - Dreaming of Love
Krog življenja
V svet teme me bo odnesla voda, me na elemente bo razrezal rak! Takšna je moja prisojena usoda, grem k tebi - skozi večni mrak!
Me raznesel divji tok bo večni po tajni poti na barjanska tla! Ponesla voda v sistem bo rečni moj prah - vse do Črnega morja!
Odpotoval bo z morskimi tokovi skozi Bospor v lepi naš Jadran, a divji zimski bodo ga vetrovi raznosili tja čez hrib in plan!
Kaj kmalu - taka naša je usoda, bom napolnil ves ta čudni svet! Znova postal bom zemlja - voda, tam več ne bo moj prah preklet!
A zadnji atom, tega telesa del, ki ti je delil v nočeh poljube, naprej bo pesmi o ljubezni pel, nežno se spominjal svoje ljube!
Kamorkoli boš takrat - stopila, ti bom skozi luč poljub poslal, ozrl se v tvoja lepa lica mila in s teboj v očeh v noč zaspal!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://blog.naver.com/PostView.nhn?blogId=sk9525&logNo=60111485893Vasja Belšak | |
|