Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Povrnjena ljubezen Sre 13 Feb 2013 - 18:26 | |
| ERNESTO CORTAZAR - Neither Time or Distance Povrnjena ljubezen
Tiho v daljni kraj potujem, da bom lahko te spet objel, da s srečo ti srce posujem, srečno te v dlani bom vzel!
Videl spet bom tvoj nasmeh, v svoj objem te bom ogrnil, poljubil noč v tvojih očeh in znova vanje iskre vrnil!
Podaril na lica tvoja smeh, s poljubi pregrnil ti telo in zvabil te v sladki greh, prebudil v duši sladko slo!
V objemu mojem boš zaspala, ko spet uzrla boš svoj raj! Kar sanjaj sreča moja mala, znova naj cveti v tebi maj!
Ko boš znova v soncu stala, ponovno v srečo se zbudila, odkrila boš, kar si čakala, dan - ko znova boš ljubila!
Ko bom izbran za moj pokoj, me v nežen boš objem ovila in rekla: "Hvala ljubi moj!" "Hvala ti, ker sem ljubila!"
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://www.tuttartpitturasculturapoesiamusica.com/2012/03/adam-martinakis-1972-digital-artist.htmlVasja Belšak | |
|