| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 7 Maj 2010 - 22:35 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Ojla sončki;)
Jz sem pa mende zbolela:( čist boga, sem spala [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka končno iz toplic [You must be registered and logged in to see this image.] Žiga ma svoj večer, ker ga zamujam bomo mi enega zanj organizirali. Sabina in Anja upam, da sta ga objeli še zame [You must be registered and logged in to see this image.] Drugač pa vsem [You must be registered and logged in to see this image.] valovalčkom Tudi sam se pridružujem pozdravu in lep večer želim vsem skupaj. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 7 Maj 2010 - 23:07 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka iz toplic.... polno zasedena sem, Tjaša mi vsakodnevo športanje obljublja...pa delavnice pa vse takle.... pol pa še masaže pa še kej:) ---sej ne vem, kako bom še kaj lahko tukaj... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 7 Maj 2010 - 23:11 | |
| - Alenka Nova je napisal/a:
- [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka iz toplic.... polno zasedena sem, Tjaša mi vsakodnevo športanje obljublja...pa delavnice pa vse takle.... pol pa še masaže pa še kej:)[You must be registered and logged in to see this image.]---sej ne vem, kako bom še kaj lahko tukaj... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nas boš pa sabo odnesla na prenosniku [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka tolpična lepo da si nazaj. Manjkala si nam [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 7 Maj 2010 - 23:11 | |
- [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka iz toplic.... polno zasedena sem, Tjaša mi vsakodnevo športanje obljublja...pa delavnice pa vse takle.... pol pa še masaže pa še kej:)---sej ne vem, kako bom še kaj lahko tukaj... [You must be registered and logged in to see this image.]
Sonček večerni, vidim da hudo trpiš. Samo ne reci, da še tebe pomladna zaljubljenost daje, pa bo mera polna. Ti samo uživaj pa kaj se vseeno oglasi tu gori. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 7 Maj 2010 - 23:15 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Alenka Nova je napisal/a:
- [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka iz toplic.... polno zasedena sem, Tjaša mi vsakodnevo športanje obljublja...pa delavnice pa vse takle.... pol pa še masaže pa še kej:)---sej ne vem, kako bom še kaj lahko tukaj... [You must be registered and logged in to see this image.]
Sonček večerni, vidim da hudo trpiš. Samo ne reci, da še tebe pomladna zaljubljenost daje, pa bo mera polna. Ti samo uživaj pa kaj se vseeno oglasi tu gori. [You must be registered and logged in to see this image.] Miro, že zarad tebe bom prišla sem gor.... kdo pa mi še reče sonček večerni [You must be registered and logged in to see this image.] .... Pomladna zaljubljenost pa [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 7 Maj 2010 - 23:18 | |
- [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka iz toplic.... polno zasedena sem, Tjaša mi vsakodnevo športanje obljublja...pa delavnice pa vse takle.... pol pa še masaže pa še kej:)[You must be registered and logged in to see this image.]---sej ne vem, kako bom še kaj lahko tukaj... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nas boš pa sabo odnesla na prenosniku [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka tolpična lepo da si nazaj. Manjkala si nam [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka tolpična - to pomeni, da sem se pridružila toplični tolpi [You must be registered and logged in to see this image.] . Nazaj sem, naprej bom, jutri še v delavnico pokukam.... pol pa spet v hrib... . Prenosnik bom pa malo redkeje in za manj časa prižigala... al pa tud ne, kajtigavem:) | |
|
| |
Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 9 Maj 2010 - 11:31 | |
| - Matic Udrih je napisal/a:
- perc40 je napisal/a:
- Matic Udrih je napisal/a:
- Dober večer želim vsem !!! :p
Čudno vprašanje imam in priznam, da mi ga je nerodno napisati sem gor, vendar se trudim najti naslov že polovico dneva, vendar do zdaj neuspešno... :p
Ve kdo mogoče naslov melodije, ki je v začetku tega videa?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala za odgovore ( )
PRVI TRIJE TONI SO OD BREZ BESED ... ALI PA ERES TU ... Hvala, prvi toni so res enaki.. Kje bi pa lahko našel original? Imate kakšen predlog mogoče? Evo, Bertica bo odgovorila [You must be registered and logged in to see this link.]Nadvse lepa pesem ♥ | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| |
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 14 Maj 2010 - 9:44 | |
- Nekaj čudovitega zame sem našel tu gor :p
Klepetulja bi lahko bil moj vzdevek [You must be registered and logged in to see this image.] Pozdravljeni [You must be registered and logged in to see this image.] Nuška,.. Zdaj sem pa tudi jaz postal lačen... Nekdo mi je prišepnil, da odlično pripraviš jedi na žaru [You must be registered and logged in to see this image.] Matic, kako je šlo na izpitu? Smo držali pesti [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 14 Maj 2010 - 10:05 | |
Klepetulja bi lahko bil moj vzdevek [You must be registered and logged in to see this image.] Pozdravljeni [You must be registered and logged in to see this image.] Nuška,.. Zdaj sem pa tudi jaz postal lačen... Nekdo mi je prišepnil, da odlično pripraviš jedi na žaru [You must be registered and logged in to see this image.] Matic, kako je šlo na izpitu? Smo držali pesti [You must be registered and logged in to see this image.] Hvala ( ) [You must be registered and logged in to see this image.] Šlo je odlično... Zdaj izpopolnjujem pogoje za opravljanje mature. Pogrešam valovanje,... | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 14 Maj 2010 - 10:11 | |
- Nuška Golobič je napisal/a:
Klepetulja bi lahko bil moj vzdevek [You must be registered and logged in to see this image.] Pozdravljeni [You must be registered and logged in to see this image.] Nuška,.. Zdaj sem pa tudi jaz postal lačen... Nekdo mi je prišepnil, da odlično pripraviš jedi na žaru [You must be registered and logged in to see this image.] Matic, kako je šlo na izpitu? Smo držali pesti [You must be registered and logged in to see this image.] Hvala ( ) [You must be registered and logged in to see this image.] Šlo je odlično... Zdaj izpopolnjujem pogoje za opravljanje mature.
Pogrešam valovanje,... Čestitam Matic [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 14 Maj 2010 - 21:54 | |
Matr, ti si pa resno zapela za tote aktivnosti valovska dirkačica [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 21:00 | |
| Miro ma pa novo slikco, Miro novo slikco ma ... ga slikala je Herta, se na slikanje spozna [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Miroslav Tičar
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 21:18 | |
- Miro ma pa novo slikco,
Miro novo slikco ma ... ga slikala je Herta, se na slikanje spozna [You must be registered and logged in to see this image.] To je zato, ker si bila zraven, pa sem tako resno zamišljen. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 21:23 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 22:02 | |
| Alenka in Jože vidva sta odličen par moderatorjev [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 22:04 | |
- Alenka in Jože vidva sta odličen par moderatorjev [You must be registered and logged in to see this image.]
Najboljšejša sva - kaj hočeš boljšega kot naju [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 22:06 | |
- Alenka in Jože vidva sta odličen par moderatorjev [You must be registered and logged in to see this image.]
Najboljšejša sva - kaj hočeš boljšega kot naju [You must be registered and logged in to see this image.] Najboljše masaže delaš [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 22:08 | |
Najboljšejša sva - kaj hočeš boljšega kot naju [You must be registered and logged in to see this image.] Najboljše masaže delaš [You must be registered and logged in to see this image.] Ja sej, masiram, pol pa nimam časa tle bit | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 22:10 | |
Najboljšejša sva - kaj hočeš boljšega kot naju [You must be registered and logged in to see this image.] Najboljše masaže delaš [You must be registered and logged in to see this image.] Ja sej, masiram, pol pa nimam časa tle bit [You must be registered and logged in to see this image.] A si kej utrujena ko si me tolk pregnetla? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 22:12 | |
Najboljšejša sva - kaj hočeš boljšega kot naju [You must be registered and logged in to see this image.] Najboljše masaže delaš [You must be registered and logged in to see this image.] Ja sej, masiram, pol pa nimam časa tle bit [You must be registered and logged in to see this image.] A si kej utrujena ko si me tolk pregnetla? [You must be registered and logged in to see this image.] Nisem, sem za tabo še enega, sem pravkar prišla domov.... [You must be registered and logged in to see this image.] ...sem zeeeloo trpežna | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 16 Maj 2010 - 22:15 | |
Najboljšejša sva - kaj hočeš boljšega kot naju [You must be registered and logged in to see this image.] Najboljše masaže delaš [You must be registered and logged in to see this image.] Ja sej, masiram, pol pa nimam časa tle bit [You must be registered and logged in to see this image.] A si kej utrujena ko si me tolk pregnetla? [You must be registered and logged in to see this image.] Nisem, sem za tabo še enega, sem pravkar prišla domov.... [You must be registered and logged in to see this image.] ...sem zeeeloo trpežna [You must be registered and logged in to see this image.] Trpežna [You must be registered and logged in to see this image.] Jao zdaj sm vama z Jožetom še Mojco dala, da vidim če vam bo šlo v troje lažje [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 17 Maj 2010 - 23:17 | |
| Lepo spančkajte Valovčki in naj bo jutri sonček [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 17 Maj 2010 - 23:53 | |
- Lepo spančkajte Valovčki in naj bo jutri sonček [You must be registered and logged in to see this image.]
Jutri bo sonček [You must be registered and logged in to see this image.] Vabljena v Maribor na lampiončke. Pekli bomo čevapčiče :p Pridruži se [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 18 Maj 2010 - 9:58 | |
- Lepo spančkajte Valovčki in naj bo jutri sonček [You must be registered and logged in to see this image.]
Jutri bo sonček [You must be registered and logged in to see this image.]
Vabljena v Maribor na lampiončke. Pekli bomo čevapčiče :p
Pridruži se [You must be registered and logged in to see this image.] hahah, ti pa si faca;) Hvala za povabilo, sam če bo sonček bo sadila rožce [You must be registered and logged in to see this image.] Miro, tisto naslovnico, bi zdaj shranil, ker imam tekst, pa mi daj link potem. hVALA | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|