| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 2 Maj 2010 - 22:21 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
- Aren Vidovski je napisal/a:
- Piknik med rožicami ob dobri družbi ... neprecenljivo [You must be registered and logged in to see this image.]
Če ne bo kmalu piknik, bomo verjetno skoprneli. Daj Nuška, odreši nas čimprej muk. [You must be registered and logged in to see this image.] Bom, obljubim - napol Vegi piknik, da te ne spreobrnem s kakimi odličnimi čevapi | |
|
| |
Aren Vidovski
Število prispevkov : 134 Starost : 46 Kraj : Bled Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 2 Maj 2010 - 22:22 | |
| Nuška, pa le glej, da bo tudi kaj za pikat, da bo res pravi piknik (in ne bodo pikali samo komarji z Vrhovja) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 2 Maj 2010 - 22:26 | |
| - Aren Vidovski je napisal/a:
- Nuška, pa le glej, da bo tudi kaj za pikat, da bo res pravi piknik (in ne bodo pikali samo komarji z Vrhovja) [You must be registered and logged in to see this image.]
Bom nabavla zobotrebce, Modrijan pa B [You must be registered and logged in to see this image.] alaševiča | |
|
| |
Aren Vidovski
Število prispevkov : 134 Starost : 46 Kraj : Bled Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 2 Maj 2010 - 22:28 | |
| Kako fajn ... na takšnem pikniku pa res ne smem manjkati, he, he ... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Ned 2 Maj 2010 - 22:32 | |
| - Aren Vidovski je napisal/a:
- Kako fajn ... na takšnem pikniku pa res ne smem manjkati, he, he ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Absolutno, da ne. Zdaj pa hitro še kakšno uspavanko gor, preden gremo spat [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 3 Maj 2010 - 15:51 | |
| Ampak, mesa mora biti dosti... Da ne bo res samo vege... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 3 Maj 2010 - 16:23 | |
| Nekaj čudovitega zame sem našel tu gor :p Klepetulja bi lahko bil moj vzdevek Pozdravljeni [You must be registered and logged in to see this image.] Nuška,.. Zdaj sem pa tudi jaz postal lačen... Nekdo mi je prišepnil, da odlično pripraviš jedi na žaru | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 3 Maj 2010 - 21:25 | |
| Ja tuki se lahk čveka in čveka o čevapih na vegi način [You must be registered and logged in to see this image.] Matic kr daj si duška, Aljaž ti pa ne skrbi, mama Nuška ne bo lačna, ti pa tud ne [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 3 Maj 2010 - 21:31 | |
| Kaj ste se na bogega vegetarijanca spravili, saj se bo še bal na piknik priti. Da ga ne bi mimogrede pohrustali. Saj vam ne bo gledal v krožnik, edino kako bo zmolil za vaše grešne duše. | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 3 Maj 2010 - 21:43 | |
| Bom regrat nabral, ga z vodo opral, ga sabo vzel bo Vegi vesel... Nuška, preveč dela boš imela z branjem mojih čečkarij. Ni vljudno preveč govoriti, lepše je poslušati | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 3 Maj 2010 - 22:26 | |
| Lahko noč otroci, se vidimo. Lepo pančkajte, pa jutri kaj napišite. Vsem nam polepšajte dan. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pon 3 Maj 2010 - 22:27 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Lahko noč otroci, se vidimo. Lepo pančkajte, pa jutri kaj napišite. Vsem nam polepšajte dan. [You must be registered and logged in to see this image.]
O to pa ne vela, boš jutr na kavi spet cel spočit, jaz pa tečna [You must be registered and logged in to see this image.] Hec, lepo pančaj [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 4 Maj 2010 - 7:10 | |
| | |
|
| |
Miroslav Tičar
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 4 Maj 2010 - 7:36 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Dobro jutro [You must be registered and logged in to see this image.] Kdor gre zgodaj spat, zgodaj vstane [You must be registered and logged in to see this image.]
In za računalnik plane, še preden si oči pomane. Ampak nasmeh se je že drži in naj jo do konca dneva ne spusti. | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 4 Maj 2010 - 13:54 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 4 Maj 2010 - 14:01 | |
| | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 4 Maj 2010 - 17:16 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
- Dobro jutro [You must be registered and logged in to see this image.] Kdor gre zgodaj spat, zgodaj vstane [You must be registered and logged in to see this image.]
In za računalnik plane, še preden si oči pomane. Ampak nasmeh se je že drži in naj jo do konca dneva ne spusti. [You must be registered and logged in to see this image.] hej cukr, jz sm zaspana, ne nasmejana [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 4 Maj 2010 - 17:16 | |
| | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 5 Maj 2010 - 8:06 | |
| | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 5 Maj 2010 - 22:43 | |
| Dober večer želim vsem !!! :p Čudno vprašanje imam in priznam, da mi ga je nerodno napisati sem gor, vendar se trudim najti naslov že polovico dneva, vendar do zdaj neuspešno... :p Ve kdo mogoče naslov melodije, ki je v začetku tega videa? [You must be registered and logged in to see this link.]Hvala za odgovore ( ) | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 6 Maj 2010 - 8:02 | |
| Če mi daš telefonsko od unga v 17.sekundi [You must be registered and logged in to see this image.] Priredba neke popevke, ki pa hm...morda kapne..Perc bi mogu vedet [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 6 Maj 2010 - 9:00 | |
| | |
|
| |
peterzlodej
Število prispevkov : 93 Starost : 59 Kraj : Velenje Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 6 Maj 2010 - 9:43 | |
| - Matic Udrih je napisal/a:
- Dober večer želim vsem !!! :p
Čudno vprašanje imam in priznam, da mi ga je nerodno napisati sem gor, vendar se trudim najti naslov že polovico dneva, vendar do zdaj neuspešno... :p
Ve kdo mogoče naslov melodije, ki je v začetku tega videa?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala za odgovore ( ) PRVI TRIJE TONI SO OD BREZ BESED ... ALI PA ERES TU ... | |
|
| |
Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 6 Maj 2010 - 11:00 | |
| - perc40 je napisal/a:
- Matic Udrih je napisal/a:
- Dober večer želim vsem !!! :p
Čudno vprašanje imam in priznam, da mi ga je nerodno napisati sem gor, vendar se trudim najti naslov že polovico dneva, vendar do zdaj neuspešno... :p
Ve kdo mogoče naslov melodije, ki je v začetku tega videa?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala za odgovore ( )
PRVI TRIJE TONI SO OD BREZ BESED ... ALI PA ERES TU ... Hvala, prvi toni so res enaki.. Kje bi pa lahko našel original? Imate kakšen predlog mogoče? | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Pet 7 Maj 2010 - 22:32 | |
| Ojla sončki;) Jz sem pa mende zbolela:( čist boga, sem spala [You must be registered and logged in to see this image.] Alenka končno iz toplic [You must be registered and logged in to see this image.] Žiga ma svoj večer, ker ga zamujam bomo mi enega zanj organizirali. Sabina in Anja upam, da sta ga objeli še zame [You must be registered and logged in to see this image.] Drugač pa vsem [You must be registered and logged in to see this image.] valovalčkom | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
|
| |
| Klepetalnica članov | |
|