Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Dar ljubezni Pet 8 Jun 2012 - 19:47 | |
| Richard Clayderman - I can't stop loving you Dar ljubezni
"Zakaj življenje name povezuješ?" po burni noči mi je rekla dama: "Malo preveč od mene pričakuješ!" "Premalo ljubim - raje sem sama!"
Nisem hotel govoriti v praznino! Ustavil me led iz njenih je oči! Zato sem vase potisnil bolečino, da tudi v njej za mene mesta ni!
Komu bi rekel, da ljubezen hoče, da dvoje src v en plamen zagori? Jalovo je, če eno zagoreti noče, ker lastnica vsako iskro zaduši!
Da čustva moja, bi ji rekel rad, lahko le v srce ljubeče izročim, in le od tam ljubezenski zaklad, če ga sploh kaj je, lahko dobim.
Tako bom pač šel na pot v slovo z bolečo rano, ki sem jo prejel, kar dovolj bolečo za pot v nebo, da lažje bom lahko na pot odšel!
Tam ljubljenko bom čakal zvesto, zvest ljubezni ter obljubi moji, saj bom čakal ljubljeno nevesto kot nestrpen lev v kletki svoji!
Zvesto čakal do tistega bom dne, ko ji srce osveti luč spoznanja, da samo ljubezen ji poteši srce, dar ji da, ki se lahko le sanja!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://breakawaystella.blogspot.com/2011/02/razocaranje.htmlVasja Belšak | |
|