Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Mali oglas Čet 7 Jun 2012 - 17:31 | |
| I HAVE A DREAM - Richard Clayderman Mali oglas
Z veseljem ljubezen bi prodal, ampak na žalost odslužen je model, zato jo - kar zastonj bom dal in upam, da jo bo kdo vseeno vzel!
Ta model iz srednjega je veka, povsem neustrezen za moderne čase, zastarel za sodobnega človeka, ki v tem čudnem svetu da kaj nase!
Kakemu klovnu bo prav prišel, saj bo zlahka sprožil salvo smeha in res velik bo aplavz požel, morda prišel do svetovnega uspeha!
Poleg priložim še nekaj vreč vseh napotkov za ubijanje človeka, smešnih tragikomičnih nesreč, silno zabavno gradivo za pol veka!
Meni so jo nekako podtaknili (verjetno v času, ko sem bil spočet) in skoraj me nekajkrat ubili, baje nisem bil primeren za ta svet!
Zato bo bolje, da se uporabi namensko le za humoristične namene, neprimerna je vsakdanji rabi, tam nima uporabne vrednosti nobene!
Kdor mi to nadlogo bo odvzel, mu dodam še vse poštenje in moralo in brez skrbi, ne bom zaklel, če bo slično drugim, kar bo ostalo!
Rad bi sodil v ta čudni svet kratek čas, ki ponuja ga življenje, da le ne bom ves čas preklet, in preizkušal v nedogled trpljenje!
Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://www.pitchero.com/clubs/shortwoodunited/news/jims-saturday-round-up-527027.htmlVasja Belšak | |
|