Število prispevkov : 9 Starost : 63 Kraj : Klagenfurt Datum registracije : 18/09/2011
Naslov sporočila: PO TEBI... Tor 27 Sep 2011 - 20:55
Šele zdaj, po tebi dobivajo neumnosti smisel. V iztegnjeni roki dobrota zaboli. In vsaka beseda ubija počasi skomine.
Kmalu bo jesen.. Zlati dnevi za sprehode. Mraz bo uščipnil srce. Slana bo podnajemnik na mojem obrazu. Sled poljubov slovesa bo zaledenel. Po tebi.. Se vsi deli te velike zemlje lomijo v meni.
Kot, da nimam prostora več za mirno hojo.
Samo pogled ostaja vklenjen v okove, čakajoč na prvi sneg, ki bo škripal pod nogami, kot takrat, ko sva korakala skupaj po tem svetu. Kot eno... Zenice gledajo vse bolj bledo.
Po tebi.. Imajo vse norosti spet zanesljivo pamet. Brezmiselno trajanje je le še privid.
Po tebi ne bo nobena jesen več ista, nobena pomlad ne bo več čista in nobene zime polne smisla.. Po tebi.. Ne bo noben spomin uspel zbuditi topline stiska tuje roke. Nobene barve slike. Nobeno slovo se ne bo tako ponovilo. Nobene pijanosti več, nobeno vino se ne bo kot žamet v meni razlilo.. Po tebi.. Ostaja ta svet veliko premajhen za moje spomine! (Avgust 2009)
Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
Naslov sporočila: Re: PO TEBI... Sre 28 Sep 2011 - 9:58