Lučka Skale
Število prispevkov : 501 Starost : 79 Kraj : Štajerska :) Poljčane Datum registracije : 02/03/2011
| Naslov sporočila: Ljubimec Pon 4 Apr 2011 - 7:13 | |
| Ljubimec
Rojeva se nov dan, bo lep ali zaspan, ptičice že žvrgole pesmi njih veselo že done.
Ti pa ob meni si zaspal, sanjaš sen o drugi prav, na licu to ti piše, nihče nasmeha ne izbriše.
Moje solze se sušijo, ko gledam te v celo, vse mirno je na tebi, še malček svoj sen prede.
Pogled drsi po tebi, tvoje pogozdene prsi mirno snujejo svoj sen, ko z usti te prebujam v dan.
Malček pa že malo miga, sladko se prebuja, malo se že dviga, ko na usta nežno ga poljubim.
Ko se še malo poigram, nanj se z usti prisesam, kar postane lep, predan, že žari mu glavica v nov dan.
Če ga pobožam, malo z jezikom požgečkam, dal mi bo glavico in zagrulil veselico.
Bi ga vzela zdaj v se, ali v sanjah je on z drugo že, ki se s kroglicama igra, nič sramu več ne pozna.
Naj poskusim zdaj vsaj malo, dam ga vase za zabavo, da okusim vso slast, do njenega imena s tvojih ust.
Meni pa v jutru solze poteko, le kaj iz tega bo, zakaj še z mano si, povej, raje pojdi zdaj naprej.
Lučka
| |
|