Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: "LUNA NAGAJIVA, KAJ SI TI STRILA... Tor 29 Jun 2010 - 1:11 | |
| [slika/internet] O ti luna nagajiva vse na glavo si obrnila, zamajala si me čvrsto, srce se ustrašilo močno.
Hitreje biti je pričelo, misli mi načelo, ne vem kdaj naj bi to bilo, niti kako se bo to izšlo.
Ko me zjutraj sonce zbudi, kar naprej mi nekam hiti, kakor na avtocesti drvi, v najvišji prestavi se zazdi.
A mi bo zbežalo, od mene odfrčalo, še iskati bom morala ga, če želela soočati se midva.
Ko ga gledala bodem v oči, kaj imelo za povedati mi, naj se bode razjasnilo lepo, ker meni se to ne bode izšlo.
Preveč sem upehana postala, ne prepriča me tale zabava, tudi luči so premočne mi te, ker ono ubralo je druge želje.
Ni mene takrat poslušalo, ko sem dejala, nekaj za šalo: Počasi se daleč prispe, ne prehitevaj ljubezni mi te!
Toda ono se zmenilo ni, brezglavo sledilo ji, ljubezen ovila ga v svoje okove, prebira in išče nje sadove.
Kakor vse se jeseni obira, le v ljubezni ni tega opravila, ko nekaj seješ bi žel, če žita ni, ostane le plevel.... | |
|