Latest topics | » Povabilo na kavo by marko vitas Tor 5 Nov 2024 - 6:07
» Pesem brez konca by marko vitas Tor 22 Okt 2024 - 9:24
» Predstavitev moje prve pesniške zbirke v Ruskem jeziku by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:39
» SVET PO TVOJI PODOBI by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:29
» BOG JE by marko vitas Sre 20 Mar 2024 - 18:47
» KRALJ PODGAN by marko vitas Čet 11 Jan 2024 - 11:05
» What is our purpose? by Aljaž Čuden Tor 9 Jan 2024 - 14:02
» SOJENICE by marko vitas Tor 2 Jan 2024 - 18:30
» BORDERLINE by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:18
» A PERFECT DRUG by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:15
» TEAR IN HEART by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:13
» Желанная весна, Наталия Жизневская, (Željena pomlad) by Vasja Belšak - Tihi Don Ned 11 Jun 2023 - 18:44
» O sanjah.. by Mirjana Gabrovec Pon 15 Maj 2023 - 18:01
» MOSAIC HEART by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:40
» HAVE YOU? by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:37
» POLJE by marko vitas Pet 31 Mar 2023 - 21:22
» Зима-проказница, Наталия Жизневская, (Zima je nagajiva) by Kristina Anastasija V. B. Sob 24 Dec 2022 - 18:10
» ODSEV MESEČINE by marko vitas Pet 2 Sep 2022 - 18:58
» Карие глаза, Наталия Жизневская, (RJAVE OČI) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:29
» Я спросила у неба, Наталия Жизневская, (VPRAŠALA SEM NEBО) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:23
» Грусть осенняя, Наталия Жизневская, (JESENSKA ŽALOST) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:16
» Один шаг до весны, Наталия Жизневская, (En korak do pomladi) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:05
» TUKAJ IN ZDAJ... by Kristina Anastasija V. B. Ned 24 Jul 2022 - 14:56
» Dejanu by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 16:11
» Ples kurtizan by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 15:44
» Фотография отца, Наталия Жизневская, (Fotografija očeta) by Kristina Anastasija V. B. Pon 13 Jun 2022 - 18:16
|
|
| Gospodar moje duše, suženj svojega Srca | |
|
+3Bojana Mihalič Franci_ PULKO Nuška Golobič 7 posters | Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 21:37 | |
| Pripadam ti v imenu tega trenutka, milostno sem Tvoja čisto vsa, zame ne obstaja včeraj, ne jutri, edini si, dokler si mi več od Boga.
Grebem čas v prestiž rokavice, spretno ga zmamim na tvojo dlan, izpila iz srca ti bom zla in krivice, pod težo pogleda ne želim si drugam.
Sem divja, ljubeča in do konca igriva, ko ti mogočno zreš na pročelje nebes, moja želja strasti v tvoji duši prebiva, klišeje ubijaš in jaz postajam nepremagljiva. | |
| | | Franci_ PULKO
Število prispevkov : 316 Starost : 74 Kraj : Slovenska Bistrica Datum registracije : 19/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 21:52 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Pripadam ti v imenu tega trenutka,
milostno sem Tvoja čisto vsa, zame ne obstaja včeraj, ne jutri, edini si, dokler si mi več od Boga.
Grebem čas v prestiž rokavice, spretno ga zmamim na tvojo dlan, izpila iz srca ti bom zla in krivice, pod težo pogleda ne želim si drugam.
Sem divja, ljubeča in do konca igriva, ko ti mogočno zreš na pročelje nebes, moja želja strasti v tvoji duši prebiva, klišeje ubijaš in jaz postajam nepremagljiva. Malena, pesmica je zbir zbornega delovanja čustev, vauu ostane mi samo eno, grenko spoznanje, da ni vse tako kot se zdi, da je, in da virtuala, ne samo reala, da tudi ona lahko narekuje…dela noči mučne..dolge brez sna. | |
| | | Bojana Mihalič
Število prispevkov : 113 Starost : 55 Kraj : Lendava Datum registracije : 04/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 21:54 | |
| Lepaaaaaa ... Strastna in nežna ... | |
| | | Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:01 | |
| Čednoooo A sem jaz to že nekje bral?? Luštna pesmica je, čaroben pomen ima :p | |
| | | Damjan Japelj - Legy
Število prispevkov : 118 Starost : 48 Kraj : Koper Datum registracije : 10/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:06 | |
| Nežna, strastna. Lepa. TI SI MI PA V ISTI SEKUDNI VSKOČIL HEHEHEH HVALA, DAMJAN | |
| | | Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:06 | |
| FRANCI, ČE NE DRUGEGA, BOŠ POSTAL ZNAN PO SVOJIH KOMENTARJIH V VERZIH (PA NI TOLK TRPLJENJA V TEJ PESMI, KOT SE MI ZDI DA GA TI VIDIŠ) BOJANA, ŽENSKA DUŠICA SI JO PREBRALA KOT JE NAPISANA, SE MI ZDI;) MATIC, AHA, V KNJIGI SI JO NAJBRŽ PREBRAL, ČE SI JO PREBRAL;) HVALA VSEM TREM! CMOKA | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:09 | |
| | |
| | | Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:11 | |
- FRANCI, ČE NE DRUGEGA, BOŠ POSTAL ZNAN PO SVOJIH KOMENTARJIH V VERZIH
(PA NI TOLK TRPLJENJA V TEJ PESMI, KOT SE MI ZDI DA GA TI VIDIŠ) BOJANA, ŽENSKA DUŠICA SI JO PREBRALA KOT JE NAPISANA, SE MI ZDI;) MATIC, AHA, V KNJIGI SI JO NAJBRŽ PREBRAL, ČE SI JO PREBRAL;) HVALA VSEM TREM! CMOKA Se mi je zdele znana Prebral sem knjigo dvakrat,.. Naslednja že nastaja? Izvoli pesmico za lahko noč https://www.youtube.com/watch?v=9LVL2YXVwKc | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:18 | |
| - Matic Udrih je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
(PA NI TOLK TRPLJENJA V TEJ PESMI, KOT SE MI ZDI DA GA TI VIDIŠ)
BOJANA, ŽENSKA DUŠICA SI JO PREBRALA KOT JE NAPISANA, SE MI ZDI;)
MATIC, AHA, V KNJIGI SI JO NAJBRŽ PREBRAL, ČE SI JO PREBRAL;)
HVALA VSEM TREM! CMOKA Se mi je zdele znana Prebral sem knjigo dvakrat,.. Naslednja že nastaja?
Izvoli pesmico za lahko noč [url=https://www.youtube.com/watch?v=9LVL2YXVwKc https://www.youtube.com/watch?v=9LVL2YXVwKc[/quote[/url]] OPSAAA DVAKRAT??? OOOO LEPO TO! DRUGA? HMM KO BO IDEJA ŠE BOLJŠA OD PRVIČ, PRIDE NA SVET, AMPAK ČE SI BRAL KNJIGO, BI TI BLA ŠE BOLJ BLIZU, ČE BI GLEDAL PREDSTAVO, JE LAŽJE PADET NOT;) EJ, HVALA ZA PESMICO, GREM POSLUŠAT ZDAJ NOČKO | |
| | | Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:23 | |
- Matic Udrih je napisal/a:
HVALA VSEM TREM! CMOKA Se mi je zdele znana Prebral sem knjigo dvakrat,.. Naslednja že nastaja?
Izvoli pesmico za lahko noč [url=https://www.youtube.com/watch?v=9LVL2YXVwKc https://www.youtube.com/watch?v=9LVL2YXVwKc[/quote[/url]] OPSAAA DVAKRAT??? OOOO LEPO TO! DRUGA? HMM KO BO IDEJA ŠE BOLJŠA OD PRVIČ, PRIDE NA SVET, AMPAK ČE SI BRAL KNJIGO, BI TI BLA ŠE BOLJ BLIZU, ČE BI GLEDAL PREDSTAVO, JE LAŽJE PADET NOT;) EJ, HVALA ZA PESMICO, GREM POSLUŠAT ZDAJ NOČKO Škoda, da sem jo zamudill.. Če imaš posneto, bi jo pa res rad videl | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:25 | |
| [quote="Matic Udrih"] - Nuška Golobič je napisal/a:
Izvoli pesmico za lahko noč https://www.youtube.com/watch?v=9LVL2YXVwKc[/quote]
OPSAAA DVAKRAT??? OOOO LEPO TO! DRUGA? HMM KO BO IDEJA ŠE BOLJŠA OD PRVIČ, PRIDE NA SVET, AMPAK ČE SI BRAL KNJIGO, BI TI BLA ŠE BOLJ BLIZU, ČE BI GLEDAL PREDSTAVO, JE LAŽJE PADET NOT;)
EJ, HVALA ZA PESMICO, GREM POSLUŠAT ZDAJ NOČKO Škoda, da sem jo zamudill.. Če imaš posneto, bi jo pa res rad videl OD PRVE IMAM DVD, OBDRŽALA SEM SI EDINEGA, KI JE BIL POKVARJEN. IZ METROPOLA PA TUD OBSTAJA, SAMO DVIGNIT JIH ŠE NISM ŠLAAA, BOM, BOM, PA DOBIŠ | |
| | | Franci_ PULKO
Število prispevkov : 316 Starost : 74 Kraj : Slovenska Bistrica Datum registracije : 19/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:26 | |
(PA NI TOLK TRPLJENJA V TEJ PESMI, KOT SE MI ZDI DA GA TI VIDIŠ) BOJANA, ŽENSKA DUŠICA SI JO PREBRALA KOT JE NAPISANA, SE MI ZDI;) MATIC, AHA, V KNJIGI SI JO NAJBRŽ PREBRAL, ČE SI JO PREBRAL;) HVALA VSEM TREM! CMOKA Malena, hvala Ti, vsaj nekaj, poreko, ho, ho tebe ljubiti je težko, si nedosegljivo hladna… …čarobno vzvišena, zame si vila poezije.
| |
| | | Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:27 | |
| | |
| | | Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:29 | |
| [quote="Nuška Golobič"] - Matic Udrih je napisal/a:
Izvoli pesmico za lahko noč https://www.youtube.com/watch?v=9LVL2YXVwKc[/quote]
OPSAAA DVAKRAT??? OOOO LEPO TO! DRUGA? HMM KO BO IDEJA ŠE BOLJŠA OD PRVIČ, PRIDE NA SVET, AMPAK ČE SI BRAL KNJIGO, BI TI BLA ŠE BOLJ BLIZU, ČE BI GLEDAL PREDSTAVO, JE LAŽJE PADET NOT;)
EJ, HVALA ZA PESMICO, GREM POSLUŠAT ZDAJ NOČKO Škoda, da sem jo zamudill.. Če imaš posneto, bi jo pa res rad videl OD PRVE IMAM DVD, OBDRŽALA SEM SI EDINEGA, KI JE BIL POKVARJEN. IZ METROPOLA PA TUD OBSTAJA, SAMO DVIGNIT JIH ŠE NISM ŠLAAA, BOM, BOM, PA DOBIŠ Hvala Lahko noč tudi tebi! | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:32 | |
| - Alenka Nova je napisal/a:
- ♥♥♥
<3<3<3<3<3<3<3 | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Tor 15 Jun 2010 - 22:35 | |
| - Franci_ PULKO je napisal/a:
HVALA VSEM TREM! CMOKA
Malena, hvala Ti, vsaj nekaj, poreko, ho, ho
tebe ljubiti je težko, si nedosegljivo hladna… …čarobno vzvišena, zame si vila poezije.
Neeee, nisem mislila, da bi bil znan samo zaradi tega, ampak že zaradi tega. Hvala, hvala, hvala ...sam hladna bom ko bom mrtva, vila pa tud nč prej | |
| | | Nataša Novak - Nash
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Sre 16 Jun 2010 - 6:47 | |
| [b]Močna, mogočna. Neminljiva, vabljiva. ... vsakdo si zaželi, da bil bi tvoj bog, vsaj ene noči.p.s. se vidimo v Lisci... hvala bogu, da obstajajo razprodaje | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca Sre 16 Jun 2010 - 20:33 | |
| Jooo, vidimo se, hvala | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Gospodar moje duše, suženj svojega Srca | |
| |
| | | | Gospodar moje duše, suženj svojega Srca | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 299 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 299 gostov :: 2 Bots Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 299, dne Čet 21 Nov 2024 - 15:05 |
|