Ivo Frbežar
Število prispevkov : 38 Starost : 75 Kraj : Grosuplje & Mala Ilova Gora Datum registracije : 11/05/2010
| Naslov sporočila: Aritmija hipofize Tor 25 Maj 2010 - 13:48 | |
| Aritmija hipofize
Pravijo da prihaja zmrzal čas praznote ampak jaz ne pričakujem nič ker v tišini ki me obdaja ne slišim niti besede tako je kot takrat kadar sneži - mrtva tišina - snežinke lahko slišiš samo tako da zdržiš dih in pozorno prisluhneš tišini morda ujameš rahel nežen zvok ki ga slišiš zato ker si ga domišljaš kot dihanje prisluškujem in čakam naenkrat vse izgine belina izgine skoz sobane nebo je modro moj korak škriplje v jutro glasovi so zjutraj še pridušeni samo ptice motijo tišine samo ptice navsezgodaj noro živahne sporočajo da je zopet nov dan in da so vesele menda se smejejo da prav gotovo se smejejo tako radožive v parih preletavajo drevje in cvrčijo lani sem stopala po zasneženi poljani ugrezala sem se v razmočeno zemljo sonce je komajda prodiralo skozi sivino njive njive so se obarvale belorjavo hodila hodila sem dolgo zatopljena v pogovor sama s seboj mir mirne zemlje me je razjezil ni odgovarjal na moje misli pričela sem vpiti rjuti v megleno jutro in koprenaste meglice vpila sem potem sem začela preklinjati in počasi je polje vendarle pričelo ječati zdelo se mi je da mi odgovarja kaj psuješ bog te nima rad če te nihče ne sliši ženska zamislila sem se in odšla po isti poti po kateri sem prišla ...
Nazadnje urejal/a Ivo Frbežar Tor 25 Maj 2010 - 14:19; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
Dani Bedrač
Število prispevkov : 94 Starost : 70 Kraj : Celje Datum registracije : 21/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Aritmija hipofize Tor 25 Maj 2010 - 13:59 | |
| odlična, kaj pa drugega. Ivo, a imaš morda spet fake profil na FB? Namreč, kliknil me je "Ivo Frbežar" za prijateljstvo, pa na njegovem profilu ni prijateljev, pravzaprav nič ... A morda delaš nov profil? | |
|
Maja Kožar
Število prispevkov : 75 Starost : 47 Kraj : Radeče Datum registracije : 08/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Aritmija hipofize Tor 25 Maj 2010 - 15:21 | |
| Zanimiva in prva od novega člana | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Aritmija hipofize | |
| |
|