Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| | Daleč od pesmi - Nuška Golobič, Miroslav Tičar. | |
Samo še preštevam, koliko drobnih sijajev so posrkale tvoje oči, na tistih vmesnih postajah proti cilju - brez cilja. Zadeta s fikcijo, da bo od tu - do večnosti moja moč zadostna, potegnem zadrgo na prašnih škornjih in jih prisilim v korake.
Grenak okus odhajanja razjeda živo kopreno hrepenenja po vračanju in bolj živa je misel - bolj mrtva postajam.
Svet bi postal zavistno bled, če bi se nekje zalomilo in bi nas potegnilo čez zarjavele zapahe zavesti, kjer po umu še vedno kričijo besede: Ljubiti in biti ljubljen nazaj!
Vse je precizno programirano. Celo tisti čip, ki nas veže s srcem ima funkcijo šepetanja, da je samo angel tisti, ki lahko vrvico tvoje uspavanke s poljubom prelomi na dvoje. Oči strmijo v prazno, nekje vmes, pa nekaj zori.
Čas je kaotičen kot tudi čakanje na tistega, ki te bo dovolj silovito odrinil, da bi ga v modricah lahko oklical za Ljubezen svojega življenja!
-- oo -- PREOBRAZBE
Ni moje, da iščem in ponujam ljubezen. Moje je, da sem ljubezen.
Nisem tu, da iščem in ponujam ljubezen. Tu sem, da sem ljubezen.
Ljubezni ne iščem in ne ponujam. Ljubezen sem. Nuška Golobič - Malena, Miroslav Tičar
| |
|
Sre 12 Maj 2010 - 8:41 Aren Vidovski