| Kaj je ženska lepota | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rado Novak
Število prispevkov : 68 Starost : 66 Kraj : ljubljana Datum registracije : 17/04/2010
| Naslov sporočila: Kaj je ženska lepota Sre 5 Maj 2010 - 13:47 | |
| Kaj je ženska lepota
Spoštovana literarna porota: kaj je to - ženska lepota? Dolge noge in modre oči, vitki boki in nežne dlani, bujne prsi in svetli lasje, z ritko zapeljivo zibanje? Vse to se mi res zdi lepo, a prava lepota zame ni to. Kakor pri knjigah se meni zdi, da bolj od platnic vsebina krasi.
| |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Sre 5 Maj 2010 - 14:15 | |
| Čaki malo...kaj pa bloninkam fali?? Še ena anekdota z nedavnega potovanja (Sicilija)..po celodnevnem iskanju najdemo fantaaastičem hotel, urejen na zunaj ni da ni (okolica pa bolj tako kot..khm..pač..vse naravno s smetmi vred...)..super, končno.. Vsi srečni planemo k recepciji, moja mala pamet(11 let) pa reče počasi in zadržano...ne sodi knjige po platnicah ..in res...1. dan se nam je pokvaril tuš (sorry, sam asociacija je bla:D) | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Sre 5 Maj 2010 - 14:44 | |
| Najboljša šminka je nasmešek, ki sije iz oči. Navečja lepota iz srca žari. Če damam ne uspemo odvzeti skrbi, pa glejmo, da ji kdo od nas novih ne naredi. | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Sre 5 Maj 2010 - 14:51 | |
| Najlepša je ženska v moških očeh odeta v ljubezen in iskro v očeh. Balzam na ustih ji je poljub, brez kančka laži in brez lažnih obljub .. | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Sre 5 Maj 2010 - 18:56 | |
| - Mateja Kožar je napisal/a:
- Najlepša je ženska v moških očeh
odeta v ljubezen in iskro v očeh.
Balzam na ustih ji je poljub,
brez kančka laži in brez lažnih obljub .. Odgovor prijeten za srce, za uho, speljala si ga kot le malo kdo. Bom svoji dami en poljub predal, tebi pa globok poklon priznal. | |
|
| |
Mateja Kožar
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Sre 5 Maj 2010 - 20:11 | |
| | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Čet 6 Maj 2010 - 18:23 | |
- Najlepša je ženska v moških očeh
odeta v ljubezen in iskro v očeh. Balzam na ustih ji je poljub, brez kančka laži in brez lažnih obljub .. Tole je pa tako lepo, Mateja, da ni kaj dodati... | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| |
| |
Mateja Kožar
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Čet 6 Maj 2010 - 19:32 | |
| Hvala, Mojca...apak dejansko ne rabimo kaj drugega..hm..je zato tolk botoksa in solokona? | |
|
| |
Miroslav Tičar
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Čet 6 Maj 2010 - 19:37 | |
- Hvala, Mojca...apak dejansko ne rabimo kaj drugega..hm..je zato tolk botoksa in solokona?
Verjetno zato, ker so množico ljudi slepci uspeli prepričati, da to kar sami mislijo in vedo ni res. Slepi za lepoto druge slepijo in tega nekateri dobro bogatijo. | |
|
| |
Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Čet 6 Maj 2010 - 19:46 | |
- Hvala, Mojca...apak dejansko ne rabimo kaj drugega..hm..je zato tolk botoksa in solokona?
Hmm... morda... A jaz mislim, da je sleherna ženska lahko lepa. Botoks in silikon ne moreta nadomestiti bogastva srca... | |
|
| |
Mateja Kožar
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota Čet 6 Maj 2010 - 19:48 | |
| to v vsakem primeru..: | |
|
| |
Mojca Žugman
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kaj je ženska lepota | |
| |
|
| |
| Kaj je ženska lepota | |
|