Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Uspavana lepota Sre 24 Dec 2014 - 21:02 | |
| Сергей Маршенников - Пэзия женского тела Uspavana lepota
Ples odseva sveč po tvoji koži, ki te v čarobno bitje spremeni in ogenj zapleten v tvoji roži mi nabrit nasmeh pričara v oči!
Čarobni ples ognjene čarovnije je razgibal tvoje mirno spanje, v lepoto - ki ti telo prekrije, da umetnino spremeni - v sanje!
Lasje nežno razsuti po blazini nežno razliti so v slap ognjen, slika, ki ostane - med spomini! Ljuba, resnična si, ali si sen?
Nežna roka ljubki popek skriva, v zavese skrite prelepe so oči, le dihanje mi kaže, da si živa, da to lepoto gledam brez skrbi!
Tiho sanjaj preljubi srček moj, bog ve - kam si se odšla igrat, a jaz opazoval bom - tvoj opoj, opit te med zvezde šel - iskat!
Ples odseva sveč po tvoji koži, ki te v čarobno bitje spremeni in ogenj zapleten v tvoji roži mi nabrit nasmeh pričara v oči!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://vorotila.ru/Interesnye-fakty/kartina-Sergey-Marshennikov-i24291Vasja Belšak | |
|