Na mehkem parketu trdno napičena v petnajst centimetrskih petah, ki jim praviš "Ferrarijeve rdečke", z bičem presekam zrak nad teboj. Nalahno ti trzne koža atletskih ramen. Def Lepparde za ambientalno vzdušje, z ognjem v peči in s krzneno preprogo, te pošiljam v služenje! Na kolenih izkaži pokornost erotiki, predanost meni. Prikloniš svojo kodrasto glavo, všeč si mi z vklenjenimi zapestji v žvenket lisic, z dihom ustnic na čipki nogavic, za katere ne želim, da mi jih umažeš! Skrila sem ti poglede pod masko črnine in naslonila kanček vanilijeve kreme na rajski vhod, ki je na križišču tangic in satenastega pasu. Kar tako, ker hočem, da ti je lepo. Varnostne besede med nama ni. Zaupaš mi. Tudi, ko devetič udarim demona v tebi. Čutim, kako se topi vanilija v kapljah moje radosti. Moram zdržati. Dviguješ me, očarano z mehkimi kodri, ki jih ovijaš med petkami, tam, kjer gležnji postanejo ležerno orgazmični. Izučen si. Pobriši sledi. Odpuščen iz okovov. Zdaj me smeš in želiš samo ljubiti. Kljub petam - majhno, položeno v zavetje tvojega nežnega korpusa, visokoraslega, pri stodevetdesetih. Privlačen si.