Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Čas je Sre 10 Maj 2017 - 21:44 | |
| Frank Duval - Sorry to leave you Čas je
Kar išči zase srečo v svetu, a spomin name - lepo pozabi, pošlji poljub svojemu poetu, ki tu - ničesar več ne rabi!
Prisluhni šumu morja poleti, ko žar sonca kožo ti poboža, le naj na tvojo srečo sveti, ker si ljubka - sladka roža.
Luč naj spremlja te na poti, skozi nevihte sveti mavrica, naj ti nihče - miru ne moti, ti gorje ponudi v svetu zla.
Listu v vetru nasmeh podari, ko pleše svoj ples v jeseni, naj iskra lepe ti oči ožari ko uživaš v sreči podarjeni.
Vsaj ti veseli se življenja, si čaraj iz trenutkov srečo, da pozabi duša ti trpljenja, zakoplje v črno noč nesrečo.
Snežinki nastavi svojo dlan in tiho občuduj lepoto zime, naj olepša tisti hladen dan, več ne grejejo ga moje rime.
Naj narava nosi v modre oči ti vse lepote, ki jih želiš, in pozabi, da me ob tebi ni, življenje tvoje le ti živiš.
Prišel je čas, ko boš lahko namesto mene v jasnih nočeh tiho gledala v zvezdno nebo, katero čaralo je moj nasmeh.
Vsaj ti zvezde glej očarana, če je slednja moja ugasnila, zakrila pot do tvojega srca, v noč ljubezen tvojo skrila.
Pošlji poljub svojemu poetu, ki tu - ničesar več ne rabi, kar išči zase srečo v svetu, a spomin name - lepo pozabi.
Vasja BelšakZahvala! Zahvaljujem se avtorju fotografije, da je z njo pospremil v javnost tudi mojo pesem! | |
|