Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Ko odpotujem Sob 7 Nov 2015 - 19:52 | |
| Stamatis Spanoudakis - Kithares Ko odpotujem
Ko odpotujem v temo nekega dne in boš vzela rožo v svojo dlan, ne hrani nesreče, kjer je srce, vsak nekoč doživi bolj črn dan!
Ne posuj s pepelom sreče svoje, pepelom čustev, ki so pogorela, vsakemu nekoč ptica pesem poje, ker ti usoda - je nekoga vzela!
Ne toči solz v tihe dni sivine, ko veter nosi listje - v meglo, vsaka sreča v življenju - mine, kot mila ptica odpotuje v nebo!
Takrat bodi močna - ljuba moja in ne toči solz v praznino dni, ne moči s solzami - lica svoja, pokliči meni ljub nasmeh v oči!
Vem, da si močna - kadar želiš, zato eno svečo v spomin prižgi, nisi rojena, da v temi obležiš, naj zvezda sreče oči ti okrasi!
Ne joči za tistim, ki te ljubi, ko Stvarnik v pozabo ga povabi, poglej v nebo - spomin poljubi, za nežno dušo, ki te ne pozabi!
Ko bom šel v veter neke jeseni in boš skozi okno gledala temo, se spomni - da smo zato rojeni, da tiho vzamemo enkrat - slovo!
Takrat se spomni, da sem nekje, kjer nenehno čakam tvoj poljub, da greva skupaj tja, kjer srce pozabilo ne bo - svojih obljub!
Do takrat pesmi o ljubezni poj, živi in ljubi z iskrami v očeh, a včasih - se sprehodi z menoj, da na lica prikličem ti nasmeh!
Takrat bodi močna - ljuba moja in ne toči solz v praznino dni, ne moči s solzami - lica svoja, pokliči meni ljub nasmeh v oči!
Vem, da si močna - kadar želiš, zato eno svečo v spomin prižgi, nisi rojena, da v temi obležiš, naj zvezda sreče oči ti okrasi!
Ne joči za tistim, ki te ljubi, ko Stvarnik v pozabo ga povabi, poglej v nebo - spomin poljubi, za nežno dušo, ki te ne pozabi!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://www.vecnozavetisce.si/index.php/zalovanje-krematorijVasja Belšak | |
|