Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Ljubila bi te Pon 19 Okt 2015 - 13:13 | |
| Francis Goya - I just call to say i love you Ljubila bi te
Ljubila bi te - a se tako bojim ljubezni tvoje - tvojega dotika, vendar poljuba si tvojega želim, slednji tvoj objem zelo me mika!
Toda kako - če me obvlada strah, zveri so mi dušo ter telo ubile in zaupanje mi poteptale v prah, za vedno srečo ljubezni umorile!
Posiljena, zlorabljena, razbita zdaj v temi štejem - prazne dni in v trdnjavi duše svoje skrita, si skrite solze brišem - iz oči!
Vem, da me res brezmejno ljubiš, a kaj, ko me včasih strese mraz v objemu tvojem, ko me poljubiš, kadar na prsih čutim tvoj obraz!
V nezavednem spomini se zbudijo, v gnus potone vsa nežnost tvoja a čustva moja v srcu zaledenijo, ko v nič potone tiha želja moja!
Vem, da trpiš, a v meni ni moči, da noč obrišem s sebe preživeto, zbudim ljubezen mojo, da ne spi, umorim zlo preteklosti prekleto!
Ljubila bi te - a se tako bojim ljubezni tvoje - tvojega dotika, vendar poljuba si tvojega želim, slednji tvoj objem zelo me mika!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://theperfumedcourt.com/Products/Imaginary-Authors-An-Air-of-Despair__IADESPAIR.aspxVasja Belšak | |
|