Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: S teboj do večnosti Pon 21 Sep 2015 - 15:39 | |
| Francis Goya - I just call to say i love you S teboj do večnosti
Ko bom umrl in tiho v neznano šel, kaj naj ti pustim, ljuba, v slovo, da ti spomin - ne bo več zvodenel, ko boš pogledala v zvezdnato nebo?
Naj napišem pesem, kako te ljubim? Mili Bog - koliko takih sem zapel? Naj pridem, še enkrat te poljubim, da s tvojim dihom bom Domov odšel?
Ko bom umrl, šel iz sveta nesreče, kaj v ljubljene dlani naj podarim, da izvabim ti na lica solze sreče, dam zavest, da sem tu in še živim?
Naj te še enkrat pobožam po laseh, da čutila boš - žar ljubezni moje in z njo ti pričaram v oči nasmeh, da srce v prsih ljubljenih zapoje?
Ne morem ti dati večnosti v dlani, ker si v vsaki moji pesmi - večna! Lahko ti dam zvezde v magične oči, ljubezni luč, da boš vedno srečna!
Veš - brez tebe jaz od tu ne grem, del duše moje sem - v srce ti dal! Brez tega delca več Domov ne smem, s teboj bom vse do večnosti ostal!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://lagulu.com/video/modern-talking-you-re-my-heart-you-re-my-soul-remix-generation-music-let-s-gomusic.htmlVasja Belšak | |
|