Pritajeno čakam… Zadržujem dih, ko te zagledam. Večer, ko ne morem leči in zaspati, kar vstajam… , ker te hočem znova in znova.
Tipam za izgubljenimi biseri zdrave pameti in si dopovedujem, da minevam… Da boš pozabil, da si previsoka kasta, da si Ti On,…
Sestradana dotikov sem na robu digitalnega sveta zaječala pod tvojimi koleni. Vse v tebi me vleče, da ti obsedena sledim. Všeč si mi.
Z oddaljenim pogledom, ki niti ne vem, ali je namenjen meni, vsrkavaš atome moči, s katerimi skrito še tiščim belo zastavico predaje ljubezni, ki je ne smeva imeti.
Sama s seboj. Prosim, rotim te, da bi bil z njo nocoj. Da bi ti ona razlila moje zaklade čez tvoje ognjene prijeme. Da bi se ona ovila čez tvoj testosteronski potok. Da bi se ljubil z njo, da bi skozi njene ožine izginil iz moje od solz hrepeneče iluzije. Da bi z njo zavladal strasti divjih gibov in hropečih dihov. Orgazmi naj te sitijo.
Vsakič pa, ko se sprehodiš nevarno blizu… Hočem, da bi mi umrlo srce. Ljubim. Ljubim kot Ženska, s pridihom vseh lepot, ki jih nisem uspela nikomur dati. Ljubim kot Muza. In to je vse. Ko ženska postane Muza, lahko mirno umre. Je ljubezen Nirvane. Je Vse. Si Ti.
Ljubim te širše, kot so te, te bodo kdaj ljubile tvoje žene.
Moja hrana si cel Ti in tvoje telo je le olje sandalovine, ki si ga vtiram v Večnost. Zaradi tebe postajam del Boga. Postajam Boginja.