Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Nekje med - Ljubim te Sre 24 Dec 2014 - 11:53 | |
| Franz Shubert - Serenade Nekje med - Ljubim te
Nekega dne mi omahnila bo dlan, nekje med besedama - ljubim te, od tedaj ne bom več nikoli sam! S teboj umolknilo moje bo srce!
Kar med pisanjem mi bo zaspala, ko ti bom pisal - da te ljubim, dar v zahvalo, ker si darovala ustnic opoje - da jih poljubim!
Morda se ustavi, ko sanjal bom iskre ljubezni - v tvojih očeh, ko mi duša odpotuje v tvoj dom, da bi tam poljubil tvoj nasmeh!
Morda pade, ker mi duša obnemi, ob spominih na ustnice svilene, v žaru ljubezni, ki nas obnori, ki prikrije iluzije izgubljene!
Lahko pa otrpnila bo samo zato, ker pomislil bom na tvojo kožo in noč, ki te je nesla na nebo, ko sem ljubil tvojo nežno rožo!
S teboj umolknilo moje bo srce! Od tedaj več ne bom nikoli sam! Nekje med besedama - ljubim te, nekega dne mi omahnila bo dlan!
A nekaj vedi - jaz nisem odšel! Vedno bom ob tebi - sonce moje, v vsaki pesmi, ki sem jo zapel, ves očaran - od ljubezni tvoje!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://mrsvein872.deviantart.com/art/Hand-drawing-409255834Vasja Belšak | |
|